30.3.18

Τα video της ΝΔ έχουν ΣΚΑΪ στο background...

ΒΙΝΤΕΟ

Το βάρος στην επικοινωνία και στο… φαίνεσθε έχει ρίξει εδώ και αρκετούς μήνες η Νέα Δημοκρατία για ευνόητους λόγους. Άλλοι πάνε, άλλοι έρχονται στο επικοινωνιακό τιμ της...
Πειραιώς και οι δοκιμές δίνουν και παίρνουν. Τελευταία αλλαγή αυτή με τα νέα φόντα στα video, με τη χρησιμοποίηση Green Box.

Την αρχή έκανε προχθές η Νίκη Κεραμέως, η οποία φαινόταν να μιλά μπροστά από το Πανεπιστήμιο και τη «σκυτάλη» πήρε σήμερα η Σοφία Ζαχαράκη, η οποία φαίνεται να μιλά μέσα σε μια αίθουσα γραφείων.

Αν προσέξει όμως κανείς λίγο καλύτερα θα παρατηρήσει ότι η «παγωμένη» (αφού πρόκειται για φωτογραφία) οθόνη τηλεόρασης, πίσω της, παίζει ΣΚΑΪ. Τυχαίο; Μάλλον όχι, αφού πριν δημοσιευτεί ένα τέτοιο video περνά από «εξετάσεις» και αποκλείεται αυτοί που έδωσαν το «πράσινο φως» να μην το είδαν.

Η κα. Ζαχαράκη ασκεί στο συγκεκριμένο video κριτική εναντίον της Έφης Αχτσιόγλου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «ακολουθεί τις χειρότερες πρακτικές του παρελθόντος». Ποιες ακριβώς εννοεί; Αυτές που ακολουθούσε η Νέα Δημοκρατία τα διαστήματα που κυβερνούσε τη χώρα ή τις αντίστοιχες του ΠΑΣΟΚ;


Τεράστιο «φάουλ» δεδομένης της ιδιότητας που έχει ως αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Όχι;




altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: