25.4.18

Δίωξη για παιδοκτονία σε βάρος της 22χρονης...

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της παιδοκτονίας άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος της 22χρονης σπουδάστριας που πέταξε το νεογέννητο μωρό της στον...
ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.

Η δικογραφία της 22χρονης διαβιβάστηκε χθες το απόγευμα στον εισαγγελέα καθώς η ίδια νοσηλεύται, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα».

Με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, ο ανακριτής εξέδωσε ένταλμα για τη σύλληψη της.

Η 22χρονη φοιτήτρια ομολόγησε στις αρχές ότι γέννησε το βρέφος στην μπανιέρα και στη συνέχεια το πέταξε από το παράθυρο δευτέρου ορόφου.

Υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε την εγκυμοσύνη ούτε η μητέρα της και υπό τον φόβο να μη γίνει αντιληπτή, έκοψε τον ομφάλιο λώρο με ψαλίδι, τύλιξε το βρέφος σε σεντόνι, το έβαλε σε σακούλα και το έριξε στο δίχτυ ασφαλείας που βρίσκεται στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.

Εκεί εντοπίστηκε νεκρό το βρέφος το απόγευμα του Σαββάτου και έκτοτε άρχισαν αστυνομικές έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας έδειξαν ότι το μωρό γεννήθηκε υγιές και πέθανε, δώδεκα ώρες μετά, από παθολογικά αίτια και έλλειψη φροντίδας εξαιτίας της εγκατάλειψής του. Από τη μητέρα ελήφθη δείγμα DNA που ταυτοποιήθηκε με αντίστοιχο από το βρέφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη φοιτήτρια ΙΕΚ έμεινε έγκυος το περασμένο καλοκαίρι ενώ φοιτούσε στα ΤΕΙ Καλαμάτας, στο πλαίσιο σχέσης με έναν συνομήλικό της.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: