30.4.18

Τρίτο -3 στον Παναθηναϊκό...

Τρίτο -3 στον Παναθηναϊκό, μία εβδομάδα από τον υποβιβασμό!...μία εβδομάδα από τον υποβιβασμό!...

Ακόμη μία μέρα ντροπής για τη διοίκηση Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό, στον οποίο επιβλήθηκε και τρίτη αφαίρεση τριών...
βαθμών λόγω Βέμερ, έχοντας μία εβδομάδα για να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Τα ψέματα... τελείωσαν. Πλέον οι "πράσινοι" θα πρέπει άμεσα να βρουν λύση στην υπόθεση του Γερμανού μπακ για να μη ζήσουν την πιο ταπεινωτική στιγμή των 110 ετών της ιστορίας τους. Η Superleague ανακοίνωσε την τρίτη ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από το Τριφύλλι, κάτι που σημαίνει πως αν παρέλθει το χρονικό περιθώριο που έχει ο σύλλογος για να εξοφλήσει τον παίκτη ή να έρθει σε διακανονισμό μαζί του, θα υποβιβαστεί! 

Λόγω της αργίας της Πρωτομαγιάς, το περιθώριο που έχει ο Παναθηναϊκός για να "κλείσει" την υπόθεση είναι μέχρι την επόμενη Δευτέρα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 35/03.04.2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο Άρθρο 24, παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας & Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, αφού παρήλθε άπρακτη η εκ νέου προθεσμία των πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του “επόμενου” αγώνα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  («ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ», που διεξήχθη την Κυριακή 22 Απριλίου 2018) για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer, από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται τρεις (3) ακόμα βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τον ως άνω Κανονισμό, αν η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή εντός του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος (5 εργασίμων ημερών, ήτοι μέχρι και την επόμενη Δευτέρα 7/5/2018), οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με νεότερη απόφαση της Super League.

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: