3.4.18

Άγριο ξύλο με έναν τραυματία...

...στα δικαστήρια Ηρακλείου Κρήτης...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρωτοφανής ένταση και άγριος ξυλοδαρμός σημειώθηκε νωρίτερα στην πλατεία Δασκαλογιάννη, πίσω από το...
Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών στην υπόθεση της πρόσφατης ζωοκτονίας στο χωριό Γεράκι.



Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το cretapost.gr, συγγενείς του κτηνοτρόφου που βρήκε σφαγμένα τα πρόβατά του μέσα στο ποιμνιοστάσιο πιάστηκαν στα χέρια με τους κατηγορούμενους στην υπόθεση με αποτέλεσμα να ακολουθήσει άγρια συμπλοκή, ανάμεσα στις καφετέριες της πλατείας και ένα άτομο να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα στο κεφάλι.



Τραυματίας φέρεται να είναι ο 44χρονος άνδρας που κατηγορείται για τη ζωοκτονία ο οποίος νωρίτερα είχε παρουσιαστεί συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του στην ανακρίτρια Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί για τη σφαγή των 100 περίπου προβάτων.

Η ισχυρή αστυνομική δύναμη που ήταν παρούσα στον χώρο των Δικαστηρίων απέτρεψε τη γενίκευση των επεισοδίων, ενώ υπήρξαν και τουλάχιστον τρεις προσαγωγές. Το σκηνικό έντασης ξεκίνησε από νωρίς στο Δικαστικό Μέγαρο, με τους συγγενείς του παθόντα να διαπληκτίζονται αρχικά με τον έναν από τους τρεις κατηγορούμενους στην υπόθεση που είχε επίσης μεταβεί στην Ανακρίτρια για την απολογία του.

Στη συνέχεια, και αφού είχε ολοκληρωθεί η απολογία του 44χρονου με τους δικαστικούς λειτουργούς να τον αφήνουν ελεύθερο, ξέσπασαν τα επεισόδια στην πλατεία Δασκαλογιάννη.

Σημειώνεται ότι οι δικηγόροι των τριών ανδρών που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση ως δράστες, δηλώνουν την πρόθεση των πελατών τους να καταθέσουν μηνύσεις σε βάρος όλων όσων προκάλεσαν τα επεισόδια.

enikos.gr/cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: