16.4.18

Ο πρόθυμος για «αποστρατεία» Μεϊμαράκης...

meimarakisΜπορεί ήδη από το απόγευμα του Σαββάτου κύκλοι της ΝΔ να έσπευσαν να διαψεύσουν δημοσιεύματα που μιλούσαν για «αποστρατεία» του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, όμως η...
διάψευση αφορά στο κατά πόσον έχει σχετική πρόθεση ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δεν συμπεριλαμβάνουν τις προθέσεις του… ίδιου του ενδιαφερόμενου. 

Ας πάρουμε, λοιπόν, τα πράγματα από την αρχή: στο νηστήσιμο γεύμα που είχαν στο Κολωνάκι τη Μεγάλη Τρίτη, στο γνωστό γαλλικό εστιατόριο L’ Abrevoir, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τα είπαν όλα. 

Ο Neo πληροφορείται πως η συζήτηση έγινε μεν σε καλό κλίμα, ωστόσο κατέστη σαφές ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης διαφωνεί σχεδόν με όλες τις κινήσεις και με την στρατηγική που ακολουθεί ο διάδοχός του στην ηγεσία της ΝΔ. 

Σε κάθε περίπτωση, αυτό για το οποίο ο Μεϊμαράκης διαβεβαίωσε τον Μητσοτάκη είναι πως δεν πρόκειται να του δημιουργήσει πρόβλημα ή να του βάλει τρικλοποδιές, αλλά θα τον αφήσει να παίξει μπάλα όπως αυτός θέλει. 

Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ φέρεται να είπε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι αν τυχόν θελήσει να ανανεώσει τα ψηφοδέλτια, ο ίδιος είναι διατεθειμένος να τον διευκολύνει. Το θέμα έθιξε ο «Βαγγέλας», μ’ άλλα λόγια, και όχι ο Κυριάκος. Έλα όμως που δύσκολα στη ΝΔ γίνονται εκλογές χωρίς Μεϊμαράκη και αυτό ο πρόεδρος του κόμματος το ξέρει καλά…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: