16.4.18

Χρήσιμοι ηλίθιοι όλου του κόσμου ενωθείτε...


Προ ημερών ένας ηλίθιος πέταξε ένα ρόλο χαρτί σε κάποιο γήπεδο της χώρας και στέρησε από τους χιλιάδες οπαδούς της ομάδας του τη δυνατότητα να διεκδικήσουν ένα πρωτάθλημα που κέρδισαν στο χορτάρι.

Λίγες ημέρες μετά τρεις ηλίθιοι αποφάσισαν...
στις πασχαλινές διακοπές τους σε κάποιο Ελληνικό νησί κάπου στο Αιγαίο να πάρουν το φουσκωτό και να τοποθετήσουν μια σημαία σε μια βραχονησίδα που αμφισβητούν οι Τούρκοι διακινδυνεύοντας οι τελευταίοι, με πάτημα την πράξη τους, να αμφισβητήσουν εκ νέου την Ελληνική κυριαρχία και τη Συνθήκη της Λοζάνης. Στην καλύτερη των περιπτώσεων γιατί στην χειρότερη παραμονεύει ένα θερμό επεισόδιο σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή και περίοδο. Κι ας φτύνει αίμα ένας ολόκληρος λαός εννιά χρόνια τώρα να βγει από την κρίση. Ο ηλίθιος θέλει την κρίση του και «αγορές του αιώνα» και μίζες και διαφθορά και όσα φουντώνουν την ηλιθιότητά του.

Μάλιστα όταν οι τρεις ηλίθιοι έβαλαν τη σημαία τραβώντας σέλφι για να διαφημίσουν προφανώς τη «γενναία» πράξη τους στο διαδίκτυο μια τοπική ιστοσελίδα (προφανώς άλλου ηλίθιου) πανηγύριζε για τους τρεις «ήρωες» του διαδικτύου.

Πριν από δύο περίπου μήνες κάποιοι άλλοι χρήσιμοι ηλίθιοι κατέβηκαν στις πλατείες με περικεφαλαίες και ασπίδες καβάλα σε Βουκεφάλες θεωρώντας ότι έτσι βοηθούν την πατρίδα τους και η πλειοψηφία των ΜΜΕ τους χάριζε τα λίγα δευτερόλεπτα διασημότητας που τους αναλογούν ως «γνήσιους» πατριώτες.

Χθες ένας μεγαλοζαχαροπλάστης των Αθηνών με αφορμή την απώλεια ενός πραγματικού ήρωα αυτήν τη φορά (που έχασε τη ζωή του για να ζουν οι ηλίθιοι ειρηνικά) αντί να πενθήσει διά της σιγής (με τον τρόπο που πενθούν οι πραγματικοί Έλληνες) βρήκε ευκαιρία να κάνει μικροπολιτική για να την εισπράξει προφανώς μετά όταν έρθει το κόμμα που προτιμά στην εξουσία.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του Δημήτρη Χατζηνικόλα, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: