24.4.18

Όλα σε μια κλωστή...

Παρά το γεγονός ότι τα σενάρια ήθελαν τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να έρχεται στην Ελλάδα για να πραγματοποιήσει ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζου, ωστόσο τελικά αυτό δεν θα συμβεί.

Όπως...
σας γράψαμε σχετικά νωρίτερα, οι πληροφορίες ότι ο Ταϊλανδός θα έφτανε στη χώρα μας αύριο μόνο… δεδομένες δεν μπορούσαν να θεωρούνται και όντως διαψεύστηκαν, αφού το βαρύ πρόγραμμα του Πιεμπονγκσάντ δεν του επιτρέπει να ταξιδέψει άμεσα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ταϊλανδός αναμένεται τελικώς να έρθει στη χώρα μας την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να έχει τις τελικές συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Φυσικά, η συγκεκριμένη εξέλιξη παρατείνει την ήδη υπάρχουσα αγωνία των φίλων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι παρακολουθούν τα τεκταινόμενα σε μια περίοδο που το μέλλον του συλλόγου βρίσκεται στον... αέρα. Με δεδομένα τα πολλά ανοικτά μέτωπα με τις οφειλές σε πιστωτές και τον κίνδυνο υποβιβασμού, οι πρέπει να βρεθεί προοπτική για την επόμενη ημέρα άμεσα, αφού ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά το Τριφύλλι!..

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: