30.4.18

Εικόνες σοκ από το διαλυμένο απορριμματοφόρο...

tinos04Πατέρας δύο παιδιών ο άτυχος οδηγός...

Πατέρας δύο παιδιών είναι ο ένας από τους δύο υπαλλήλους του δήμου στην Τήνο που βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν το απορριμματοφόρο στο οποίο επέβαιναν τρεις υπάλληλοι, έπεσε σε...
γκρεμό βάθους 100-120 μέτρων, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Τα θύματα ηλικίας 48 και 49 ετών ήταν στο μοιραίο όχημα μαζί με έναν 24χρονο υπάλληλο ο οποίος από θαύμα σώθηκε, ενώ παραμένει σε κατάσταση σοκ. 

Μιλώντας στο protothema.gr ο δήμαρχος του νησιού κ. Γιάννης Σιώτος είπε: «Είμαι πολύ συγκλονισμένος γιατί χάσαμε δύο νέους ανθρώπους, υπάλληλοι και οι δύο στο δήμο μας. Μάλιστα, ο ένας, ο οδηγός του απορριμματοφόρου ήταν οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών, όπου το ένα είναι ανήλικο, ενώ το άλλο σπουδάζει . 

Ο 24χρονος που κατάφερε να σωθεί είναι σοκαρισμένος, πήγα δίπλα του και με ρωτούσε αν τα άλλα δυο άτομα είναι καλά στην υγεία τους και εγώ προσπαθούσα να τον καθησυχάσω. Δεν του έχουμε πει ακόμα ότι οι δυο συνάδελφοί του, δεν είναι πια στη ζωή και αυτή τη στιγμή μεταφέρεται με σκάφος του λιμενικού στο νοσοκομείο της Σύρου. Ούτε η αστυνομία μπόρεσε να του πάρει κατάθεση γιατί βρισκόταν σε κατάσταση σοκ από το δυστύχημα. Από όσο γνωρίζω και οι τρεις ήταν μέσα στο απορριμματοφόρο. Ακόμη γίνονται έρευνες από την αστυνομία γύρω από αυτό το δυστύχημα. Έπεσαν σε ένα γκρεμό βάθους 100 μέτρων και πάνω , σε μια απότομη ανηφορική στροφή έγινε το κακό».

tinos01

Από την πλευρά της η διοικήτρια του κέντρου Υγείας Τήνου επεσήμανε στο protothema.gr:

«Έχουμε δύο θύματα ηλικίας 48 και 49ετών, ενώ ο 24χρονος ο οποίος έχει χτυπήσει στα χέρια και στα πόδια μεταφέρεται αυτή τη στιγμή με σκάφος του λιμενικού στο νοσοκομείο της Σύρου».

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Εργαζομένων κ. Γιάννης Σγουρός , ο οποίος είναι συγγενής του άτυχου οδηγού του απορριμματοφόρου που έχασε τη ζωή του είπε στο protothema.gr

tinos02

«Ο οδηγός είναι πρώτος ξάδερφος της γυναίκας μου και έχουμε συγκλονιστεί όλοι στην οικογένεια. Ήταν ένα δρομολόγιο που το έκαναν συχνά πάνω στη δουλειά τους και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι έφταιξε και έπεσαν στο γκρεμό. Δυστυχώς ο ένας ο συνάδερφος , άφησε ορφανά δυο παιδάκια. Συλλυπητήρια και στις δυο οικογένειες».

tinos03

Ήδη η αστυνομία μαζί με υπαλλήλους του Δήμου ερευνούν τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος, ενώ την υπόθεση θα φωτίσει η κατάθεση του 24χρονου ο οποίος σώθηκε.

tinos04


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: