30.4.18

«Δεν έριξα την κυβέρνηση για να είμαι αποστάτης»...

«Προφανώς για να είσαι αποστάτης πρέπει να ρίξεις μια κυβέρνηση. Εγώ δεν ρίχνω καμιά κυβέρνηση. Απλά έχω αποχωρήσει από ένα...
κόμμα στο οποίο δεν υπήρχαν δομές και υπήρχε ο απόλυτος συγκεντρωτισμός. Ήταν ένα προσωποπαγές κόμμα. Έκανα ό,τι μπορούσα τα τελευταία σχεδόν τρία χρόνια για να αλλάξει αυτή η κατάσταση αλλά δυστυχώς στο τέλος μείναμε μόνο με τα "θα"». 

Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης απαντώντας στη δήλωση του προέδρου του κόμματος Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος χαρακτήρισε «αποστασία» την επιλογή του κ. Κατσιαντώνη να αποχωρήσει από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, o πρόεδρος της 'Ενωσης Κεντρώων, για την υπόθεση της ανεξαρτητοποίησης του Γιώργου Κατσιαντώνη, δήλωσε ότι ήταν προσχεδιασμένη, ότι ο βουλευτής οδεύει προς τη ΝΔ και αναρρωτήθηκε "αν το κόμμα της 'Ενωσης Κεντρώων δεν έχει οργάνωση, όπως ισχυρίζεται ο βουλευτής, τότε γιατί πίεζε να τοποθετηθεί πρώτος στο ψηφοδέλτιο, δεν γνώριζε αυτές τις αδυναμίες;"

Σχετικά με τις υπόνοιες που άφησε ο κ. Λεβέντης για τον Αμερικανό πρέσβη και περί υποδείξεων ο κ. Κατσιαντώνης, σημείωσε πως πρόκειται για «προβοκάτσια» και υποστήριξε πως «δεν υφίσταται να κάνει παρέμβαση μια πρεσβεία στα ελληνικά δεδομένα».

ΑΠΕ-ΜΠΕHere is the beginning of my post. And here is the rest of it.

Δεν υπάρχουν σχόλια: