16.4.18

Υπό την απειλή κυρώσεων ο Φωκάς......

fokas-new-vid...ζήτησε συγγνώμη για τις ύβρεις......

ΒΙΝΤΕΟ

Με καθυστέρηση αρκετών ημερών και υπό την απειλή κυρώσεων από την Βουλή αναγκάστηκε να προχωρήσει σε δήλωση μετάνοιας ο βουλευτής της...
Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς.

«Καμία πρόθεση δεν είχα να προσβάλω το κύρος και την τιμή του κοινοβουλίου. Μεταξύ των φιλάθλων επικράτησαν ακραία συνθήματα, λόγω της δυσαρέσκειας για την αδικία εις βάρος του ΠΑΟΚ και εγώ έκανα το λάθος να μην αντιδράσω αποτρέποντάς τους. Ζητώ συγγνώμη για το όλο συμβάν, σέβομαι την Βουλή και την ιστορία της» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Φωκάς σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

fokas-epistoli-new2-teliko

«Τόσο εγώ όσο και το κόμμα μου αγωνιζόμαστε για την αναβάθμιση της πολιτικής ζωής στα βλέμματα του λαού» κλείνει την επιστολή του ο Αριστείδης Φωκάς, αναφορά που μοιάζει περισσότερο με τρολάρισμα παρά με διαβεβαίωση ότι θέλει να συμβάλλει στην αναβάθμιση της πολιτικής ζωής. 

Εκτός κι αν ο κ. Φωκάς θεωρεί ότι για να προωθήσει τον υποτιθέμενο στόχο του να αναβαθμίσει την πολιτική ζωή στα βλέμματα του λαού πρέπει να ξεκινήσει αποκαλώντας τη Βουλή «πουτ...να» που πρέπει να καεί.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες η Διάσκεψη των Προέδρων του κοινοβουλίου που συνεδριάζει αυτή την ώρα αποφάσισε την παραπομπή του βουλευτή στην επιτροπή Δεοντολογίας για περαιτέρω εξηγήσεις και ενδεχομένως για επιβολή συστάσεων ή κυρώσεων.

Το βίντεο με τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων να φωνάζει «να καεί η πο...να η Βουλή» στη συγκέντρωση των οπαδών του ΠΑΟΚ:




 protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: