26.4.18

Προπαγάνδα και στα αγγλικά...

Δεν έφτανε η προπαγάνδα που υφίστανται καθημερινά οι ελληνόφωνοι πολίτες από τον όμιλο Μαρινάκη, ενημερώνονται με τον ίδιο έγκυρο τρόπο και οι...
αγγλόφωνοι πολίτες.

Σε ανάρτησή του ο ιστότοπος in.gr γράφει:

Top scientist resigns Greek space agency, lambasting SYRIZA minister Nikos Pappas

Krimizis, who for years served as director of NASA space programmes, in his resignation charges unprecedented interventions from Pappas, lack of transparency.

Δηλαδή: «Κορυφαίος καθηγητής που επί χρόνια υπήρξε διευθυντής διαστημικών προγραμμάτων της ΝΑΣΑ υπέβαλε την παραίτησή του καταγγέλλοντας για παρεμβάσεις και αδιαφάνεια τον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά».

Το ότι ο καθηγητής παραιτήθηκε ένα μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ως επικεφαλής ενός οργανισμού που ακόμα δεν έχει δημιουργηθεί και δεν έχει λειτουργήσει, ότι διεκδικούσε εκ των προτέρων όλες τις αρμοδιότητες και ότι μετά την παραίτηση του υπήρξαν άμεσες αντιδράσεις και αιχμές εναντίον του από τέσσερα Πανεπιστήμια, αυτές είναι μάλλον άχρηστες πληροφορίες.

Όπως άχρηστες ήταν άλλωστε για την αγγλόφωνη κοινή γνώμη -σύμφωνα με το in.gr- και όλες οι άλλες πληροφορίες για διαφθορά και αδιαφάνεια, για τα μεγάλα σκάνδαλα που συνέβαλαν στη χρεοκοπία της χώρας και στα οποία φέρονται αναμεμειγμένοι μεταξύ άλλων και πρώην κορυφαία κυβερνητικά στελέχη.

A.Ψ.

Από τη στήλη Παρασκήνια
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: