30.4.18

«Ήθελαν να είναι δερβέναγες στις περιφέρειες τους»...

Λεβέντης: Εγώ τους πήρα κοντά μου και τους έκανα βουλευτέςΕπίθεση στους βουλευτές του κόμματος που αποχώρησαν από την Ένωση Κεντρώων εξαπέλυσε ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην...
εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

Με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Κατσιαντώνη, ο Βασίλης Λεβέντης είπε ότι όσοι έφυγαν το έκαναν για να εξυπηρετήσουν προσωπικές τους πολιτικές σκοπιμότητες, καθώς φοβούνταν ότι δεν θα επανεκλεγούν, ενώ τους κατηγόρησε ότι «ήθελαν να είναι δερβέναγες στις περιφέρειες τους».

Τους κατηγόρησε διότι δεν επέστρεψαν την έδρα, όπως θα έπρεπε, αφού, όπως είπε «εγώ τους πήρα κοντά μου και τους έκανα βουλευτές».

Αναφορικά με τις πολιτικές εξελίξεις, ο κ. Λεβέντης είπε η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές, λέγοντας ότι «η Ένωση Κεντρώων ετοιμάζεται, καθώς είμαστε κάθε μέρα στους δρόμους».

Σε ότι αφορά πιθανή μελλοντική σύμπραξη του με άλλα κόμματα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι δεν θα συμπράξει «ούτε πεθαμένος» με την Νέα Δημοκρατία, λέγοντας ότι θα στηρίξει μόνο οικουμενική κυβέρνηση, την οποία έχει ανάγκη η χώρα.

Σε ότι αφορά τις τουρκικές προκλήσεις και τους ανιστόρητους ισχυρισμούς του Ερντογάν, είπε ότι «είναι τρελός», λέγοντας ότι «η απάντηση είναι να εξοπλιστούμε. Η Ελλάδα πρέπει να αγοράσει F35 και πέντε φρεγάτες», σημειώνοντας ότι αυτό πρέπει να γίνει ακόμη κι αν χρειαστεί να μειωθούν οι συντάξεις.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: