30.4.18

«Εκκωφαντική σιωπή...

...από την αντιπολίτευση για το τηλεφώνημα Μαρινάκη»...

«Βολές» κατά των κομμάτων της αντιπολίτευσης που διατήρησαν «εκκωφαντική σιωπή» μετά το μεταμεσονύχτιο τηλεφώνημα που δέχτηκε ο...
Δημήτρης Τζανακόπουλος από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, εκτοξεύει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Μία ημέρα μετά το νυχτερινό τηλεφώνημα του διωκόμενου από τη δικαιοσύνη Β. Μαρινάκη στον υπουργό επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Δ. Τζανακόπουλο και η σιωπή των κομμάτων της αντιπολίτευσης είναι εκκωφαντική», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγω για «ολοκληρωτική ταύτιση» του επιχειρηματία με τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρός της Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Από τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη των οποίων η ταύτιση με τον εν λόγω επιχειρηματία είναι ολοκληρωτική, δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό», σημειώνει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Μία ημέρα μετά το νυχτερινό τηλεφώνημα του διωκόμενου από τη δικαιοσύνη Β. Μαρινάκη στον υπουργό επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Δ. Τζανακόπουλο και η σιωπή των κομμάτων της αντιπολίτευσης είναι εκκωφαντική. Από τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη των οποίων η ταύτιση με τον εν λόγω επιχειρηματία είναι ολοκληρωτική, δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Τα υπόλοιπα κόμματα, όμως, δεν μπορούν να σφυρίζουν αδιάφορα και με τη στάση τους να επικροτούν αντιλήψεις και συμπεριφορές που δεν έχουν θέση σε μία δημοκρατία».

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: