30.4.18

Χατζηνικολάου για Κουρή: Σπάνιας ποιότητας...


ΗΧΗΤΙΚΟ

Συγκινημένος εμφανίστηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφερόμενος στην είδηση του θανάτου του μιντιάρχη και συνεταίρου του, Γιώργου Κουρή μέσα από τη...
συχνότητα του ραδιοσταθμού Realfm.

Μεταξύ άλλων είπε: «Θα ξεκινήσω με μια είδηση για μια σημαντική απώλεια. Ο εκδότης Γιώργος Κουρής έφυγε σήμερα νωρίς το πρωί. Παρά τον εκρηκτικό χαρακτήρα του και παρότι είχαμε διαφωνίες δεν μου επέβαλε ποτέ τι θα πω και τι θα γράψω. 

Ήταν ένας εκδότης και ένας δημοσιογράφος μιας άλλης γενιάς, που την ελευθεροτυπία, την ελεύθερη άποψη, την σεβόταν όσο τίποτε άλλο. Μιλώ και για τα χρόνια που εργάστηκα ως υπάλληλος στο Alter. Ποτε δεν υπήρξε προς εμένα πίεση να γραψω κάτι που δεν πιστευα και δεν ήθελα... Αυτό του το πιστώνω. Κι αυτό ήταν σπάνιας ποιότητας. Ηταν σπάνιας ποιότητας, δεν υπάρχει στο χώρο μας.Και νομίζω ότι με όποιον μιλήσεις στο χώρο μας θα πει το ίδιο.(...)

Επίσης ο τρόπος με τον οποίο γλύκαινε αυτός ο άνθρωπος, που έδινε την εντύπωση ότι ήταν σκληρός, όταν ήξερε ότι περνάς δυσκολία.  Κι αυτό δείχνει ποιότητα δηλαδή να στηρίξει τον άλλο στα δύσκολα. Και βέβαια σε ό,τι αποφάσιζε να κάνει, αγωνιζόταν μέχρι τέλους, δεν παρέδιδε τα όπλα ποτέ. Ηταν ένας μάγκας στρατηγός, στη δουλειά. Σκληρός αγωνιστής, σκληρός μαχητής ακόμη και την ωρα που οι υπόλοιποι λιποψυχούσαν έμπαινε μπροστά και διεκδικούσε με ένα τσαμπουκά γνήσιο ελληνικό και κεφαλλονίτικο. 

Γεια και χαρά Γιώργο Κουρή θα μου λείψουν τα κρασάκια που πίναμε και οι κεφαλλονίτικες φωνές σου όταν θύμωνες...»




zoornalistas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: