25.4.18

Ο Αντώναρος κάνει εκστρατεία...

antonarosΕξαιρετικά δραστήριος είναι σε αυτή την πολιτική συγκυρία ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, που ούτως ή...
άλλως έχει διαχωρίσει πολιτικά τη θέση του από την ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, έπειτα από την διαγραφή του. 

Μάλιστα, χθες, με ανάρτησή του στο facebook, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος μοιράστηκε με τους φίλους του την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η κοινή γνώμη υποδέχεται την επαναδραστηριοποίησή του με θετικό τρόπο. 

«Ήμουν χθες με ένα καλό φίλο -- με μεγάλη διαδρομή στη κεντροδεξιά παράταξη -- σε πολυσύχναστο δρόμο στο κέντρο της Αθήνας... Πολύς κόσμος στα καφέ απολάμβανε τον καλό καιρό με τη παρέα του. Περπατάγαμε στη μέση του δρόμου -- πεζόδρομος -- και συζητάγαμε. Αρκετοί μας χαιρετούσαν φιλικά, οι περισσότεροι χωρίς να τους ξέρω προσωπικά. Κάποιοι σηκώθηκαν κι ήρθαν προς το μέρος μου να μου μιλήσουν. Κοντοσταθήκαμε πολλές φορές. "Συνέχισε. Μια χαρά τα λές", μου είπε ένας τριαντάρης. Δυο μεσόκοποι άνδρες προσφέρθηκαν να κεράσουν καφέ. Θα έσφιξα σαράντα με σαράντα πέντε χέρια σε μια διαδρομή διακοσίων μέτρων. Δεν κρύβω ότι δυο τρείς με αποδοκίμασαν. "Τι θέλεις κι ανακατεύεσαι", μου φώναξε κάποιος. Ήταν στη μειοψηφία. Αλλά κοντοστάθηκα και τον άκουσα», επισήμανε ο Αντώναρος, που συνέχισε την εξιστόρησή του ως εξής:

«Την ώρα που φθάσαμε στον προορισμό μας ο φίλος μου, παλιά καραβάνα της πολιτικής, γύρισε και μου είπε. "Φαντάσου να είχες κάνει αυτή την σκληρή κριτική το 2003, με πρόεδρο τον Κώστα Καραμανλη , ένα χρόνο πριν τις εκλογές. Θα μας είχαν πάρει εδώ, στον ίδιο δρόμο, με τις ντομάτες..." Τον κοίταξα. Κι εκείνος συνέχισε: "Ενώ τώρα...ναι τώρα σου σφίγγουν το χέρι."

Είχε δίκιο. Τεράστια διαφορά. Ο κόσμος ξέρει και κρίνει.

Είμαστε εδώ.
Είμαστε παντού.
Είμαστε πολλοί.
Είμαστε όλο και πιο πολλοί», κατέληξε ο Ευάγγελος Αντώναρος, που μάλλον έχει στόχο να… γίνουν περισσότεροι».

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: