25.4.18

Cheddar TV με συμμετοχή ΑΝΤ1...

Το Antenna Group, ιδιοκτήτρια εταιρεία του ΑΝΤ1 Ελλάδας, συμμετέχει στη διεθνή επένδυση για την επέκταση του...
καλωδιακού δικτύου Cheddar TV στην παραγωγή ενός διεθνούς δελτίου ειδήσεων. 

Η είδηση δόθηκε από τα αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης μετά την ανακοίνωση της επενδυτικής τράπεζας Raine Ventures πως θα χρηματοδοτήσει το νέο πρότζεκτ του post-cable καναλιού, ύψους 22 εκατ. δολαρίων! Συγχρηματοδότες είναι οι: Antenna Group του Θοδωρή Κυριακού, Amazon, AT & T, Ribbit Capital, New York Stock Exchange, Raine Ventures, Altice USA, Lightspeed Venture Partners και Comcast Ventures.

Το Cheddar TV, που ιδρύθηκε το 2010, είναι ένα κανάλι επιχειρηματικού περιεχομένου, που στόχο έχει την αύξηση της επιρροής των επιχειρήσεων. Μεταδίδεται από το Post 10 του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης και είναι διαθέσιμο πλέον σε Sling TV, Amazon, Twitter, Pluto TV, στο 60% των «έξυπνων» τηλεοράσεων στις ΗΠΑ, στο Vimeo και στο Facebook. 

Το δεύτερο εγχείρημα είναι ένα live δελτίο ειδήσεων γενικού περιεχομένου, για τη «διεθνή ανάπτυξη», που θα μεταδίδεται στις πλατφόρμες για όλο τον κόσμο. Σε δηλώσεις του για τη νέα επένδυση του Antenna Group, ο Θ. Κυριακού σημείωσε ότι υπάρχει ενθουσιασμός για την «ταχεία εξέλιξη της ευρωπαϊκής επέκτασης του Cheddar».

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: