31.5.18

Επιδρομή μπράβων σε εστιατόριο στο Ψυχικό...

Έφαγε αδέσποτο ποτήρι ο Δήμος Βερύκιος...

Μπράβοι της νύχτας που φαίνεται ότι δεν υπολογίζουν τίποτε, χτύπησαν χτες το βράδυ ένα από τα πιο γνωστά στέκια των βορείων προαστίων, απειλώντας και βρίζοντας...
το προσωπικό, ενώ αναποδογύρισαν σκαμπό και πέταξαν ποτήρια.

Με την επίθεση ήθελαν προφανώς να στείλουν ένα μήνυμα στους ιδοκτήτες του γνωστού εστιατορίου, ότι θα πρέπει να πληρώνουν προστασία από τούδε και στο εξής.

Το άγριο σκηνικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια θαμώνων και προσωπικού λίγο μετά τις οχτώ και μισή το βράδυ της Τετάρτης.

Ο τύπος με το καπέλο και το σακίδιο πλάτης αγνόησε τον άνθρωπο που στεκόταν στην είσοδο του The Albion, και μπήκε μέσα ζητώντας τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, Νεκτάριο Νικoλόπουλο.

Η φωνή του σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες πρόδιδε εκνευρισμό, όμως κανείς τους δεν φανταζόταν τη συνέχεια που έλαβε χώρα στον κήπο του εστιατορίου.

Αφού ο άγνωστος άνδρας εισήλθε στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού, αναζητώντας με φωνές τον σύζυγο της Κατερίνας Λάσπα που έχει το μαγαζί μαζί με τον Παύλο Γιαβή και δεν τον βρήκε, βγήκε πάλι έξω. Ο υπάλληλος του εστιατορίου που υποδέχεται τους πελάτες είχε αφήσει την θέση του στην είσοδο και ήταν αυτός που δέχτηκε φραστική επίθεση και απειλές από τον άγνωστο άνδρα.

Ο τελευταίος, αρνούμενος να δεχτεί ότι ο Νικoλόπουλος δεν ήταν εκεί αναποδογύρισε ένα σκαμπό μπροστά στα έκληκτα μάτια θαμώνων και προσωπικού.

Ακολούθως κατευθύνθηκε προς την έξοδο και με μια κίνηση εκτόξευσε στον αέρα ποτήρια από το τραπέζι που βρίσκεται στην είσοδο του εστιατορίου.

Ένα από αυτά πέτυχε τον δημοσιογράφο του Alpha Δήμο Βερύκιο, ο οποίος έτρωγε εκείνη την ώρα και σοκαρίστηκε από το ποτήρι με το νερό που τον πέτυχε χωρίς όμως να τον τραυματίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μπράβος που έκανε τον σαματά, είχε άλλους δύο συνεργούς, οι οποίοι τον περίμεναν με μηχανάκια έξω από το μαγαζί, ενώ ο ένας από αυτούς έκανε συνέχεια βόλτες πριν την επίθεση.

Το άγριο περιστατικό έλαβε χώρα στις οχτώ και μισή το βράδυ και σύμφωνα με τά όσα διαρρέουν, το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του εστιατορίου χρησιμοποιοείται από τις αρχές προκειμένου να ταυτοποιηθούν ο δράστης της επίθεσης και οι συνεργάτες του...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: