16.5.18

Αντώναρος «πυροβολεί» Σαμαρά και Μητσοτάκη ...

με «φόντο» τον Άδωνη...

Μια μια μακροσκελή ανάρτηση «φορτωμένη» με πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Αντώνη Σαμαρά και του Άδωνη Γεωργιάδη, σχολίασε ο Ευάγγελος Αντώναρος ένα...
δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο λαλίστατος αντιπρόεδρος της ΝΔ ετοιμάζεται να «χαιρετίσει» τον θώκο του, λόγω κατάργησής του.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα του news247.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να είναι αποφασισμένος να καταργήσει τις θέσεις των αντιπροέδρων της ΝΔ.

Ο κ. Αντώναρος, σχολιάζοντας στον λογαριασμό του στο Facebook τις παραπάνω πληροφορίες, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Άδωνη Γεωργιάδη, υπενθυμίζοντας παλαιότερες δηλώσεις του για την «οικονομία-κούκλα που παρέδωσε η χούντα στη Μεταπολίτευση», όπως έλεγε κάποτε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Από το στόχαστρο του κυβερνητικού εκπροσώπου της εποχής Καραμανλή, δεν ξέφυγε ούτε ο Αντώνης Σαμαράς, ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στις επιλογές των οποίων άλλωστε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είχε κεντρική θέση.

«Κι ο σημερινός Κυριάκος Μητσοτάκης που τον έχρισε — με βάση κάποια μυστική συμφωνία που μόνο μυστική βέβαια δεν είναι για τους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ– αντ΄αυτού. Ναι τον κύριο που μέχρι το καλοκαίρι του 2011 καθύβριζε τον Κώστα Καραμανλική κι ελεεινολογούσε το κόμμα που τον περιμάζεψε.
Κι αυτό ακριβώς τα δείχνει όλα — κυρίως όμως έλλειψη να κουμαντάρει ο πρόεδρος της ΝΔ το μεγάλο καράβι μόνο του.
Το ότι τώρα φαίνεται έτοιμος να δείξει την πόρτα εξόδου δεν είναι επίδειξη ισχύος. Αλλά απόδειξη αδυναμίας.
Και κυρίως έλλειψης αισθησης για τη χρονική συγκυρία.
Τώρα είναι αργά.
Το κακό έχει γίνει.
Οι κραυγές των ακραίων και η αφωνία των φοβισμένων έχει καθηλώσει τη Νέα Δημοκρατία», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Αντώναρος...




Δεν υπάρχουν σχόλια: