21.5.18

Πώς αλλάζουν οι καιροί...

Όπως όλα στην Ελλάδα… Έτσι και στην περίπτωση του Σταύρου Θεοδωράκη είναι μοναδικός ο τρόπος που οι...
δημοσιογράφοι μετατρέπουν έναν πολιτικό (και μάλιστα πρώην συνάδελφο τους) εν μια νυκτί απο θύμα σε θύτη!

Αυτή η ιστορία έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα και ειδικά από την ώρα που κεντροδεξιά και κέντρο κεντρώα κέντρα ανακάλυψαν κρυφές συμφωνίες του επικεφαλής του Ποταμιού με τον ΣΥΡΙΖΑ! Βοήθησαν βεβαίως και οι διαφοροποιήσεις του από το Κίνημα Αλλαγής σε σημαντικά νομοσχέδια και φυσικά η διαφωνία του στο αίτημα της Φώφης Γεννηματά για εκλογές.

Πάντως το σήμα για την επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη έδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με τη συνέντευξη του στο «Βήμα» λέγοντας ότι το «Ποτάμι δεν έχει πια λόγο ύπαρξης».

Μέχρι τότε ο Σταύρος Θεοδωράκης ήταν ένας μεταρρυθμιστής και ευρωπαϊστής πολιτικός για τους κεντροδεξιούς δημοσιογράφους και διαπλεκόμενος για τους υπόλοιπους!

Για παράδειγμα χαρακτηριστική είναι η μεταστροφή του Γιάννη Πρετεντέρη απέναντι στον πολιτικό και πρώην συνάδελφο του στο MEGA και τον ΔΟΛ… τον οποίο ειρωνεύεται με ακραίο τρόπο, αφήνοντας υπαινιγμούς για την ευφυΐα και κυρίως για το ρόλο του στο θέμα των Σκοπίων: γράφει λοιπόν ο δημοσιογράφος, «Αν δεν απατώμαι ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ο πρώτος πολιτικός παγκοσμίως που προσφέρεται προκαταβολικά να υπερψηφίσει μια συμφωνία η οποία δεν υπάρχει και την οποία δεν γνωρίζει. Δεν ξέρω αν ειναι σοφό. Σίγουρα είναι πρωτότυπο».

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: