7.5.18

«Ήταν η κακιά η ώρα»...

«Ήταν η κακιά η ώρα. Πώς έγινε τώρα αυτό; Η κακιά η ώρα…». Τη φράση αυτή επαναλάμβανε μονότονα ο 79χρονος, όταν άνοιξε την πόρτα για να μπουν οι...
αστυνομικοί στο σπίτι του στο Μενίδι, καθώς λίγο νωρίτερα τους είχε ειδοποιήσει ότι είχε σκοτώσει με μπαλτά την 72χρονη σύζυγό του.

Ο ηλικιωμένος αρνήθηκε να πει οτιδήποτε στους αστυνομικούς και αυτό που επαναλάμβανε συνεχώς ήταν ότι ούτε ο ίδιος κατάλαβε πώς έφτασε στο έγκλημα, ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη γυναίκα του και ότι για όλα έφταιγε η κακιά η ώρα.

Πριν από λίγο, οι αστυνομικοί ολοκλήρωσαν τη δικογραφία, χωρίς, όμως στην πραγματικότητα να μπορέσουν να πάρουν μια ολοκληρωμένη απολογία του δράστη, καθώς βρισκόταν συνεχώς με κατεβασμένο το κεφάλι, σε κατάσταση απόλυτης ηρεμίας χωρίς να θέλει να απαντήσει σε καμία από τις ερωτήσεις των αστυνομικών.

Όπως, μάλιστα, ενημέρωσαν τις αρχές τα ίδια του τα παιδιά, ο 79χρονος τα τελευταία πέντε χρόνια ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή χωρίς, όμως, να μπορούν να πουν με σιγουριά αν έπαιρνε πράγματι τα φάρμακά του ή όχι.

Σε λίγη ώρα, ο 79χρονος μεταφέρεται στον εισαγγελέα και εκεί ο δικαστικός λειτουργός θα επιχειρήσει και πάλι να μάθει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σήμερα το πρωί σκότωσε τη σύζυγό του και λίγο αργότερα παραδόθηκε στις αρχές.

Πηγή: cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: