21.5.18

Ολόκληρη πρώτη σελίδα για ένα κανάλι!...


Μπορεί και να μην έχει ξαναγίνει –ενδεχομένως και… παγκοσμίως: ένα ολόκληρο πρωτοσέλιδο, και μάλιστα μεγάλου σχήματος, είναι αφιερωμένο σε...
διαφήμιση, έστω και ημετέρου Μέσου. 

Η πρώτη σελίδα της Kontra News σε όλη της την έκταση, από την κορφή έως τη βάση, αναφέρεται στην έναρξη του αναμορφωμένου δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού του συγκροτήματος, το βράδυ της Δευτέρας στις 7. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα το νέο πρόγραμμα «προκαλεί σεισμό στο τηλεοπτικό τοπίο» και θα είναι «ζωντανό, ανατρεπτικό, ασυμβίβαστο». Για τον σταθμό αναφέρει ότι θα αποτελεί «το μόνο κανάλι με συνεχόμενη ζωντανή ενημέρωση μέχρι τις 2 τη νύχτα». Στο κείμενο της ολοσέλιδης προβολής γίνεται λίγος για «υπερσύγχρονο στούντιο και νέο τεχνολογικό εξοπλισμό».

Το δελτίο θα έχει «αποκλειστικό κριτήριο την ελεύθερη ενημέρωση και τη προστασία των συμφερόντων του λαού και του έθνους». Από τους συντελεστές του σταθμού, και όχι μόνο του δελτίου, προβάλλονται με φωτογραφίες («κεφαλάκια») οι Γιώργος Μελιγγώνης (παρουσιαστής του δελτίου), Πάνος Παναγιωτόπουλος (εμφανίζεται στις 9 με το «Χώρα εν καμίνω»), Μάκης Κουρής (στις 10, «Επί του πιεστηρίου»), Αιμίλιος Λιάτσος στις 12 τα μεσάνυχτα και Τάκης Σπηλιόπουλος στις 11.

harddog-sport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: