31.5.18

Ο Άδωνις, η Μανταλένα και οι βίζιτες...

ΒΙΝΤΕΟ

Άγρια αντιπαράθεση μεταξύ εκπροσώπων των Ανεξάρτητων Ελλήνων και βουλευτών της ΝΔ έχει ξεσπάσει με αφορμή το πρόσφατο ταξίδι που έκανε ο...
υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τη συζυγό του, στο Μονακό για να παρακολουθήσει το Grand Prix της Formula 1. 

Μετά την ερώτηση πέντε βουλευτών της ΝΔ (Κικίλιας, Γεωργιάδης, Δημοσχάκης, Βεσυρόπουλος, Κυριακίδης), ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πόσταρε ένα υβριστικό τουίτ με υπαινικτικές αναφορές για τους βουλευτές της ΝΔ που σχολίασαν ότι ο κ. Καμμένος κάνει τρυφηλή ζωή. 

Άδωνις σε Μανταλένα Παπαδοπούλου: Άμα σας πει κάποιος στο τουίτερ ότι κάνετε βίζιτες θα σας άρεσε;

Η αντιπαράθεση των βουλευτών της ΝΔ που προσπάθησαν να ελέγξουν τον Πάνο Καμμένο με εκπροσώπους των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνεχίστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. Προσκεκλημένη της εκπομπής «οι αταίριαστοι», η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ ρωτήθηκε για το ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Μονακό. 

Η Μανταλένα Παπαδοπούλου χαρακτήρισε «ιδιωτική επίσκεψη» τη μετάβαση του κ. Καμμένου στο Μονακό και συνέχισε: «Μιλούν για προκλητική συμπεριφορά βουλευτές οι οποίοι φημίζονται για τα συχνά ταξίδια τους στη Μύκονο, για ταξίδια -ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε κότερο με τον κ. Πρετεντέρη, δημοσιογράφο».

Η αναφορά της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ στον Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε την έκρηξη του αντιπροέδρου της ΝΔ. Έπειτα από διαφημιστικό διάλειμμα στον Σκάι, ο βουλευτής της ΝΔ ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή για να σχολιάσει την αναφορά της Μανταλένας Παπαδοπούλου στο πρόσωπό του

«Δεν βρισκόμουν σε κανένα κότερο του κ. Πρετεντέρη στη Μύκονο, βρισκόμουν σε ένα φουσκωτό. Ένα φουσκωτό το οποίο κοστίζει περίπου το 1/50 απ' όσο το σκάφος του αρχηγού της. Όμως δεν είναι το ζήτημα εκεί. Εγώ δεν είμαι υπουργός άμυνας της χώρας, ούτε βρέθηκα ως υπουργός στο φουσκωτό του κ. Πρετεντέρη. Εγώ βρέθηκα στο φουσκωτό του κ. Πρετεντέρη ως βουλευτής της αντιπολίτευσης. 

Όμως ο κ. Καμμένος βρέθηκε στο Μονακό να ζει τη μεγάλη ζωή ενώ είναι υπουργός Άμυνας της Ελλάδος και ενώ δύο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν αιχμάλωτοι στην Τουρκία και το έκανε την ίδια στιγμή που ο κ. Τσίπρας διαπραγματεύεται να παραδώσει το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Όταν λοιπόν τα κάνει όλα αυτά ο κ. Καμμένος νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνετε ότι είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά μας να κάνουμε ερώτηση» επισήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δεν είναι χυδαιότητα το τουίτ το χθεσινοβραδυνό του κ. Καμμένου;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Πήγε ταξίδι με εκπρόσωπο της 4ης εξουσίας» αποκρίθηκε η Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Αμα σας πει κάποιος στο τουίτερ ότι κάνετε βίζιτα, θα σας άρεσε αυτό;» ήταν το ερώτημα του κ. Γεωργιάδη. «Εκπροσωπείτε και υπερασπίζεστε αυτή τη χυδαιότητα, ντροπή σας» συνέχισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Κάποιο λόγο έχει που τα έγραψε αυτά. Δεν θα μας κάνετε εσείς υποδείξεις.Εσείς εκχυδαϊσατε την πολιτική ζωή» συνέχισε την κόντρα η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ. 

«Εκπροσωπείτε τη χυδαιότητα του αρχηγού σας» της απάντησε ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε: «Χαβούζα θα την κάνει ο Καμμένος την Ελλάδα;». 

«Θα μας μιλήσει ο Άδωνις για χυδαιότητα» απάντησε η Μανταλένα Παπαδόπουλου. «Όταν ωρύεστε δεν σας ακούμε», συνέχισε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ και κάλεσε τον κ. Γεωργιάδη να ηρεμήσει. 

«Δεν είμαι καθόλου ήρεμος» απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: