31.5.18

Εισαγγελέας μπαίνει στο Πεδίον του Άρεως...

Διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση με αφορμή την αφίσα των αναρχικών με τις φωτογραφίες της Μιμής Ντενίση και την αναφορά στον Γιώργο Πατουλη και η οποία θα...
περιλαμβάνει και τις σοβαρές καταγγελίες κατοίκων της περιοχής για διακίνηση ναρκωτικών μέσα στο πάρκο, παρεμπόριο αλλά και ανύπαρκτη καθαριότητα.

Την εισαγγελική έρευνα παρήγγειλε ο Προιστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος, μετά από αναφορά που υπέβαλαν τα μελη Κίνησης Πολιτών.

Η αναφορά τους συνοδεύεται από την αφίσα της αναρχικής ομάδας στην οποία υπάρχει η φωτογραφία της ηθοποιού Μιμής Ντενίση και στο σχετικό κείμενο η αναφορά τόσο στο δικό της όνομα όσο και στο όνομα του Γιώργου Πατούλη.

Θα διερευνηθούν συγκεκριμένα οι καταγγελίες που μιλούν για διακίνηση ναρκωτικών μέσα στο πάρκο, για παρεμπόριο, για ανύπαρκτη καθαριότητα και μη τήρηση των κανόνων υγιεινής, καθώς και εάν υπάρχουν ποινικές ευθύνες της Περιφέρειας Αττικής για το χάλι που υπάρχει στο Πεδίον του Άρεως, αν δηλαδή δεν έχει κάνει τις οφειλόμενες ενέργειες που υπάγονται στην αρμοδιότητα της...

documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: