22.5.18

Μάχη για τις «καρέκλες» στον ΕΔΟΕΑΠ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ekloges edoeapΌπως αναμενόταν, οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου δεκαμελούς ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ αναβλήθηκαν για τις 13, 14 και 15 Ιουνίου, σύμφωνα με τις...
διατάξεις του νέου Καταστατικού του Ταμείου. 

Υπάρχει πλέον χρόνος να εγγραφούν όλα τα νέα μέλη από τις άλλες συνδικαλιστικές ενώσεις, που δεν είχαν εγγραφεί, όπως η ΠΟΣΠΕΡΤ και η ΕΣΠΗΤ, αλλά και χρόνος να προετοιμαστούν οι παρατάξεις για τους υποψηφίους τους. Η ένταξη χιλιάδων νέων μελών στον ΕΔΟΕΑΠ είναι φανερό πως αλλάζει τα δεδομένα της εκλογικής μάχης. Θυμίζουμε ότι και στο νέο ΔΣ θα μετάσχει εκπρόσωπος των εργοδοτών, όπως και στο σημερινό, μέλος που θα ορίσουν από κοινού οι εργοδοτικές ενώσεις.

Στο σημερινό ΔΣ μετέχουν οι Νίκος Καρούτζος (πρόεδρος), Παναγιώτης Νεστορίδης (αντιπρόεδρος), Αγγελική Σταθάτου (γενική γραμματέας), Ευάγγελος Τάτσης (ταμίας), Κωνσταντίνος Δαυλός (μέλος – αναπληρωτής γενικός γραμματέας) Κωνσταντίνος Ντελέζος (μέλος), Μαρία Βασιλάκου (μέλος – αναπληρωτής ταμίας), Πόπη Χριστοδουλίδου (μέλος), Σίμος Καταϊφτσής (μέλος), Μάρκος Γκανάς (μέλος), Εμμανουήλ Δραϊνάκης (μέλος).

Οι πρώην συμμαχίες έχουν καταρρεύσει και η ομάδα των Νίκου Καρούτζου – Αγγελικής Σταθάτου είναι σε κόντρα με τη Μαρία Αντωνιάδου της ΕΣΗΕΑ, αν και προέρχονται από την ίδια παράταξη. Η Μαρία Βασιλάκου, στέλεχος των διοικητικών υπηρεσιών του Alpha, που εκλέχθηκε με την παράταξη του Μάρκου Γκανά, φέρεται να έχει συμμαχήσει με τον Νίκο Καρούτζο, ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο με τον Μάρκο Γκανά. 

Στο Ταμείο έχουν ήδη ενταχθεί περί τα 2.000 νέα μέλη, κυρίως από τα τηλεοπτικά κανάλια, ενώ αναμένεται να ενταχθούν οι τεχνικοί της ΕΡΤ και οι ασφαλισμένοι σε sites και περιοδικά (ΕΣΠΗΤ)...

typologies.gr
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: