22.5.18

«Θα τολμήσει ο κ. Μητσοτάκης...

Αποτέλεσμα εικόνας για pappas...ή φοβάται τους ακροδεξιούς της ΝΔ;«...

Απαντήσεις για μια πράξη που είναι αυτονόητη (τουλάχιστον σε κόμματα που δεν έχουν ροπή προς την ακροδεξιά) και θα έπρεπε να έχει ήδη συμβεί ζητάει ο...
Νίκος Παππάς από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του «γαλάζιου» δήμαρχου Άργους-Μυκηνών και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.

Ο Δημήτρης Καμπόσος όχι απλά δεν αποδοκίμασε την άγρια επίθεση εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη, άλλα έγραψε μεταξύ άλλων στο facebook του ότι «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών» και… εξακολουθεί να παραμένει μέλος της «γαλάζιας» παράταξης.

Μάλιστα, στη συνέχεια η ανάρτηση για «μυστήριους» λόγους «εξαφανίστηκε» και ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τον λογαριασμό τον διαχειρίζονται οι… συνεργάτες του.

Ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής λοιπόν εκτοξεύει αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Παραμένει ή όχι μέλος της ΝΔ ο δήμαρχος Άργους που επιδοκίμασε την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη; Θα τολμήσει να τον αποπέμψει ο κ. Μητσοτάκης ή φοβάται τους ακροδεξιούς της ΝΔ;»


altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: