24.6.18

Μύκονος: Άρπαξαν ρολόι 200.000 ευρώ...




...από Σαουδάραβα δημοσιογράφο...

Επιτέθηκαν και άρπαξαν απο το...
χέρι 55χρονου Σαουδάραβα δημοσιογράφου στη Μύκονο, ένα πανάκριβο ρολόι αξιας 200.000 ευρώ! 

Η επίθεση που θυμίζει το modus operandi της ιταλικής συμμορίας που περυσι το καλοκαίρι ειχε μετακομίσει στο νησί των ανέμων και πραγματοποιούσε καταδρομικές επιθέσεις αρπάζοντας ρολογια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ απο τα χέρια ευκατάστατων τουρίστων, σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της Φάμπρικας. 

Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία το θύμα, ο οποίος δήλωσε δημοσιογράφος, στις 23:40, βρισκόταν έξω από δημοτικό χώρο στάθμευσης στην περιοχή της Φαμπρικας. Περπατούσε ανυποψίαστος στην άκρη του δρόμου όταν ξαφνικά και χωρίς να προλάβει να αντιδρασει, ένας τύπος, ορμάει πάνω του και με... ταχυδακτυλουργικες κινήσεις του αρπάζει απο τον καρπό τον «θησαυρό». Ένα ρολόι, του ελβετικού οίκου Richard Mille, το οποίο είναι σύμφωνα με την περιγραφή του χρυσό με μαύρο μπρασελέ, μαύρη πλάκα και κόκκινους δείκτες, αξίας 200.000 ευρώ. Μάλιστα ο 55χρονος, δεν είχε στην κατοχή του αποδεικτικά αγοράς, ούτε γνώριζε το serial number καθώς όπως είπε το ρολόι ήταν δώρο ενώ δεν το είχε ασφαλίσει. 

Italian job?

Το θύμα δεν ήταν σε θέση να δώσει στους αστυνομικούς πολλά στοιχεία για το προφίλ του «ελαφροχέρη» που του επιτέθηκε μεσα στο μαύρο σκοτάδι και του άρπαξε απο το χέρι τον θησαυρό. Αρκέστηκε να πει πως ο δράστης ήταν μετριου αναστήματος, με σκούρα γένια και μαύρο καπέλο. 

Μετά την αρπαγή, επιβιβάστηκε σε μηχανή όπου τον περίμενε συνεργός του και χάθηκαν στο σκοτάδι. Για τους αστυνομικούς του Τμήματος Μυκόνου που πέρυσι κατάφεραν να βάλουν στο χέρι και να ξεδοντιάσουν την ιταλική συμμορία που άρπαζε ρολόγια η υπόθεση θεωρείται σοβαρή. Πληροφορίες λένε οτι, δεν αποκλείεται ακόμη και το ενδεχόμενο, παλιά ασύλληπτα μέλη της Ναπολιτάνικης συμμορίας, τώρα που ξεκίνησε η καλοκαιρινή σεζόν να έχουν φθάσει στο κοσμοπολιτικο νησί των ανέμων για να κάνουν «χρυσές» δουλειές...

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: