20.6.18

Τυλίγουν σε 83 κόλλες χαρτί τους «7»...

ΚΕΕΛΠΝΟ
Άντα Ψαρρά

Βαρύτατες ποινικές διώξεις εναντίον επτά στελεχών του ΚΕΕΛΠΝΟ περιλαμβάνει η...
εισαγγελική παραγγελία που παρουσιάζει σήμερα η «Εφ.Συν.».

Στις 15/5/2018 δημοσιεύσαμε («Τα μεγάλα ‘‘πάρτι’’ τελειώνουν στον εισαγγελέα») το περιεχόμενο των σχετικών πορισμάτων που είχαν μόλις διαβιβαστεί στη Βουλή και... διέλαθαν την προσοχή των περισσότερων ΜΜΕ!

Οπως διέλαθε και το γεγονός ότι βασικά στελέχη του δημόσιου αυτού φορέα υγείας βρέθηκαν φορτωμένα με σωρεία κατηγοριών για κακουργήματα και πλημμελήματα. Είναι τα ίδια στελέχη που μέχρι χθες φρόντιζαν με καταγγελίες, απειλές και μηνύσεις να διαβάλλουν το έργο των επιθεωρητών του κράτους και να εξαπολύουν δημόσια ψευδείς καταγγελίες για τη σημερινή ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Οι κατηγορίες που περιέχονται στην εισαγγελική πρόταση για απιστία, ψευδείς βεβαιώσεις, νοθεύσεις εγγράφων και από κοινού δράση σε βάρος του δημοσίου δυσκολεύουν τα πράγματα για όσους τριγυρνούσαν σε φιλικά τους ΜΜΕ ως «καταρτισμένοι» και υπεύθυνοι υπάλληλοι, οι οποίοι τώρα αντιμετωπίζονται από τη Δικαιοσύνη ως κοινή συμμορία.

Από την άλλη μεριά, οι 22 διορισμένοι κυρίως στο γραφείο του Αδωνη Γεωργιάδη λόγω και της στενής σχέσης με το περιβάλλον του έγιναν τα «μπουμπούκια» που άνθισαν στον κήπο της «συμμορίας» του ΚΕΕΛΠΝΟ. 

Σημειώνεται εδώ ότι αυτή μπορεί να είναι μια παρωνυχίδα σε ό,τι αφορά την οικονομική ζημία του δημοσίου, αλλά είναι καθοριστικό κλειδί όχι μόνο για το πώς λειτουργούσε ο φορέας αλλά και για το ξεκλείδωμα των συναφών υποθέσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ με τα μεγάλα ποσά διασπάθισης χρήματος, τη διαφθορά και τη διαπλοκή...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: