23.6.18

Ζεστός ο Μπλατ για Ολυμπιακό!...

blat-osfp-newΣτην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό. Σε πρώτο πλάνο και η περίπτωση που παλεύουν αρκετά οι...
«ερυθρόλευκοι» είναι αυτή του Ντέιβιντ Μπλατ. 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας, ο Αμερικανοϊσραηλινός κόουτς φαίνεται «ζεστός» να αναλάβει τους Πειραιώτες, αλλά ακόμη υπάρχει απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές για συμφωνία. 

Μάλιστα, ο 59χρονος προπονητής έχει δείξει και πρακτικά την καλή του διάθεση, καθώς έχει ρίξει αρκετά τις οικονομικές του απαιτήσεις, με τον Ολυμπιακό από την άλλη να του έχει κάνει μία καλή πρόταση, που να μην αγγίζει, αλλά να πλησιάζει τα «θέλω» του. Ο Μπλατ είχε συμβόλαιο 1,5 εκατ. δολαρίων με την Νταρουσάφακα, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του φετινού Eurocup, όπου μαζί με τα μπόνους το ποσό αυτό έφτασε κοντά στα 1,8 εκατ. 

Από 'κει και πέρα, το άλλο δυνατό «χαρτί» για την ομάδα του Πειραιά είναι πως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια άλλη από τις «μεγάλες» της Ευρωλίγκας που να ψάχνουν για προπονητή, οπότε είναι ορατό το ενδεχόμενο να μείνει χωρίς δουλειά, αφού δεν «έκατσε» και η προοπτική του ΝΒΑ. Στο μεταξύ, από την Τουρκία πληροφορίες κάνουν λόγο και πρόταση για συμβόλαιο 2+1 από τον Ολυμπιακό στον Μπλατ, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τους «ερυθρόλευκους». 

Όπως και να ‘χει, το θέμα του προπονητή είναι το κυριότερο αυτή την στιγμή στους Πειραιώτες, οπότε αναμένεται το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (27/6) να έχει κλείσει, ώστε να αρχίσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν, καθώς μετά υπάρχουν για αρχή οι «καυτές πατάτες» με την ανανέωση των συμβολαίων των Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου...

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: