21.6.18

Ένας ΔΑΠιτης σε φιλοκυβερνητικό κανάλι...

Απορία προκαλεί σε ορισμένους κύκλους της πολιτικό-μιντιακής «πιάτσας» η απόφαση του «EPSILON» να τοποθετήσει στη διεύθυνση ειδήσεων του...
καναλιού ένα μετριοπαθές μεν, αλλά συντηρητικών πολιτικών πεποιθήσεων στέλεχος της τηλεόρασης (ΔΑΠιτης στα φοιτητικά του χρόνια), όπως είναι η περίπτωση του Δημήτρη Μιχαλέλη. Κι αυτό διότι ο σταθμός δεν έκρυψε ποτέ τη στήριξη του στην κυβέρνηση.

Κατά τα άλλα το στέλεχος που ανέλαβε να στήσει το ενημερωτικό τμήμα του σταθμού, είναι καλλιεργημένος, με μακρά εμπειρία σε επιτελικές θέσεις της τηλεόρασης, αφού μεταξύ άλλων έχει διατελεσει, αρχισυντάκτης στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, αλλά και διευθυντής σύνταξης σε ALPHA και ΕΡΤ.

Η βασική λοιπόν πρόκληση που έχει μπροστά του ο Δημήτρης Μιχαλέλης, είναι η δημιουργία – πρώτα, του τομέα ενημέρωσης και στη συνέχεια το δελτίο ειδήσεων. Το νέο στέλεχος πρέπει να ξεκινήσει σχεδόν από το μηδέν για να φτιάξει – ανάλογα το budget που θα έχει στη διάθεση του, μια ειδησεογραφική μονάδα που να μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς απέναντι στον ανταγωνισμό!

Κατόπιν ανάλογα την πρώτη ύλη, να φτιάξει ένα επίσης αξιοπρεπές δελτίο ειδήσεων, διότι ο ανταγωνισμός στη ζώνη των 7 είναι ασυναγώνιστος… Το δελτίο του ALPHA είναι κυρίαρχο και μάλιστα με τηλεθεάσεις εξαιρετικά υψηλές που παραπέμπουν στα δελτία ειδήσεων πριν την οικονομική κρίση!

Βεβαίως λόγω όλων αυτών οι απαιτήσεις από τον Δημήτρη Μιχαλέλη δεν θα είναι υψηλές – τουλάχιστον σε πρώτη φάση… Θα έχει δηλαδή πίστωση χρόνου για να δείξει τη δουλειά του.

Τέλος, ως προς τη φυσιογνωμία του δελτίου – αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη, το πιθανότερο σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ένα σφιχτό 40λεπτο δελτίο ειδήσεων τύπου, on video on...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: