15.6.18

Μικρή η ανταπόκριση...

...στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την συμφωνία Αθήνας-Σκοπίων για το ονοματολογικό της πΓΔΜ πραγματοποιείται από τις...
10 το πρωί της Παρασκευής στην πλατεία Συντάγματος από την Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. 

imvjr8yn

Η «Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας» έχει απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες πολίτες να παραβρεθούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας. 

3ng2jr17

Το μέλος του συντονιστικού επιτροπών των συλλαλητηρίων, Μ. Πατσίκας, σε δηλώσεις του προς τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 τόνισε: «Έχουμε πατριωτικό καθήκον να προστατέψουμε το όνομα της Μακεδονίας και το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι πολιτικοί μας».

p7azdqjt

«Είμαστε εδώ, για να πούμε στον πρωθυπουργό της χώρας ότι δεν πρέπει να πάει στις Πρέσπες. Ζητάμε από τον πρωθυπουργό, έστω και την τελευταία στιγμή να σταματήσει και να οδηγήσει τα πράγματα ακόμη και σε δημοψήφισμα», πρόσθεσε ο κ. Πατσίκας.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η Επιτροπή, η συγκέντρωση θα είναι διαρκής και στις 20:00 το Σάββατο (16/06/2018) στο συλλαλητήριο θα μιλήσει «μια εμβληματική προσωπικότητα».

Εξάλλου, η Επιτροπή Αγώνα, για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας προετοιμάζει τη διαδήλωση στις Πρέσπες ενάντια στην υπογραφή της συμφωνίας για το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» από τους πρωθυπουργούς Ελλάδας και Σκοπίων.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ημέρα και ώρα της συγκέντρωσης θα ανακοινωθούν όταν υπάρξει και η οριστικοποίηση της ημέρας και της ώρας συνάντησης Τσίπρα – Ζάεφ.

Από τώρα, ωστόσο, έχει προσδιοριστεί ως τόπος της συγκέντρωσης η πλατεία του χωριού Λαιμός.

Παράλληλα, η Επιτροπή Αγώνα καλεί τους κατοίκους του Νομού Φλώρινας, των όμορων νομών αλλά και όλης της Μακεδονίας, «να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα προκειμένου να διαδηλώσουν κατά της υπογραφής συμφωνίας από τους Πρωθυπουργούς της Ελλάδας και των Σκοπίων».

«Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, καλεί τον Eλληνικό Λαό να ξεσηκωθεί για δύο από τις ανεκτίμητες Αξίες του: Τη Δημοκρατία και τη Μακεδονία», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Η Κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη να ολοκληρώσει το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Τον τελευταίο λόγο έχουν οι Έλληνες πολίτες. Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα παραμείνει ελληνική» σχολιάζει η Επιτροπή Αγώνα και τονίζει πως «οι Έλληνες θα ανατρέψουμε τα προδοτικά σχέδια της Κυβέρνησης. Εάν χρειαστεί θα προβούμε σε κάθε συνταγματική ενέργεια, για να ανατρέψουμε την ίδια την Κυβέρνηση»...

cnn.gr

Πηγή φωτό: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: