26.6.18

Έκκληση για συνεννόηση στο Κίνημα Αλλαγής...

margaritis (1)Έκκληση στο Ποτάμι να μην αποχωρήσει από το Κίνημα Αλλαγής απηύθυνε ο Θόδωρος Μαργαρίτης από τη ΔΗΜΑΡ.

Μιλώντας στο...
Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, λίγες ημέρες πριν από την οριστικοποίηση του ‘διαζυγίου’ μεταξύ Κινήματος Αλλαγής και Ποταμιού καθώς όλα δείχνουν, ο Θόδωρος Μαργαρίτης έκανε έκκληση για συνεννόηση στο Κίνημα Αλλαγής. «Κανείς δεν περισσεύει», είπε, «η δύναμή μας είναι η ενότητα και η συσπείρωση του χώρου, γιατί πράγματι χωρίς το ΠΑΣΟΚ, το ΚινΑλ δεν μπορεί να προχωρήσει, αλλά χωρίς το Ποτάμι, τη ΔΗΜΑΡ και άλλες συλλογικότητες –που δεν προέρχονται από την ιστορική διαδρομή του ΠΑΣΟΚ- θα αποδυναμώνεται η εικόνα ενός νέου ευρύτερου φορέα».

Όσο για τα περί διαφορετικών προσεγγίσεων στο Μακεδονικό, δεν τις αρνήθηκε, πλην όμως παρατήρησε ότι «όλοι μιλάμε από την σκοπιά της λύσης και της σύνθετης ονομασίας». 

Τόνισε, εξάλλου, ότι παραδοξότητες και αντιφάσεις υπάρχουν σε όλο το πολιτικό σκηνικό. «Εδώ έχουμε τη συγκατοίκηση στην διακυβέρνηση της χώρας μαζί με αυτούς που θεωρούν τη συμφωνία στα όρια της προδοσίας και ισχυρίζονται ότι θα κάνουν τα πάντα για να μην περάσει», είπε μεταξύ άλλων, μη αφήνοντας εκτός κριτικής και τη ΝΔ, όπου παρατήρησε υπαναχώρηση από την εθνική γραμμή...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: