25.6.18

Πιο δεξιά... τοίχος...

Με μια ανακοίνωση με έντονο ακροδεξιό άρωμα σχολίασε το αποτέλεσμα των τουρκικών η Ένωση Κεντρώων, αποδεικνύοντας πως έχει προ πολλού «αποχαιρετίσει» το...
κέντρο προς άγρα ψήφων στα θολά νερά της ακροδεξιάς.

«Η Ελλάδα δεν πρέπει να παρασύρεται στα σενάρια που κάποιοι κάνουν για την επανεκλογή Ερντογάν», επισημαίνει το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, αναπαράγοντας παράλληλα ρατσιστικά στερεότυπα, όπως θα έκανε κάθε «συνεπές» ακροδεξιό κόμμα:

«Ο Τούρκος είναι πάντα Τούρκος και είναι επικίνδυνος».

Φυσικά, για να «δέσει το γλυκό», μετά την «επένδυση» στον φόβο, η Ένωση Κεντρώων δεν παραλείπει να πιέσει και για εξοπλιστικά προγράμματα, για να μην «γινόμαστε όμηροι της τουρκικής στρατιωτικής ισχύος», όπως λέει.

«Ο εξοπλισμός των Ενόπλων Δυνάμεων με νέα μέσα εφάμιλλα αυτών της Τουρκίας, είναι η απάντηση που πρέπει να δώσει η Ελλάδα. Διαφορετικά, σταδιακά θα γινόμαστε όμηροι της τουρκικής στρατιωτικής ισχύος. Όσοι μάλιστα ελπίζουν, ότι θα απελευθερωθούν άμεσα οι δυο στρατιωτικοί μας που κρατούνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης, σύντομα θα απογοητευτούν», τονίζει χαρακτηριστικά.

Υ.Γ: Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις (όπως οι ερωτήσεις στελεχών του ΛΑΟΣ κάποτε για τα υποβρύχια) είναι εντελώς συμπτωματική και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα…

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: