20.6.18

Σενάριο έκπληξη για τον πάγκο του Ολυμπιακού...

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα συνεχίσει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο μετά την...
απώλεια του πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Ήδη έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, όπως των Τρινκιέρι, Πλάθα, Μπαρτζώκα, αλλά και του Μπλατ.

Τις τελευταίες ώρες όμως, προέκυψε ένα νέο σενάριο, σύμφωνα με το οποίο οι Αγγελόπουλοι σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσουν τα ηνία της ομάδας στον Μίλαν Τόμιτς!

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του «novasports.gr», ο Μίλαν Τόμιτς είναι ένας από τους υποψηφίους για να διαδεχθεί τον Σφαιρόπουλο στη θέση του πρώτου προπονητή του Ολυμπιακού. Η «σημαία» των Πειραιωτών είναι πλέον... ένα με την ομάδα κι εδώ και πολλά χρόνια (από το 2008) αποτελεί πρώτο assistant για τους προπονητές της ομάδας.

To 2004, πριν καν ολοκληρώσει την καριέρα του στα παρκέ, είχε αναλάβει την ομάδα για μικρό χρονικό διάστημα, ενώ χρέη υπηρεσιακού εκτέλεσε στο διάστημα που μεσολάβησε ανάμεσα στην αποχώρηση του Γιώργου Μπαρτζώκα και την έλευση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχουν πολύ καλή άποψη για τον 45χρονο και είναι δεδομένο πως οι δύο πλευρές διατηρούν εξαιρετική επαφή ύστερα από τόσα χρόνια συνεργασίας. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, επίκειται μια συνάντηση με τους διοικητικούς ηγέτες της ομάδας και θα συζητηθεί το ενδεχόμενο να αναλάβει την ομάδα σαν πρώτος. Τονίζεται μάλιστα πως υπάρχει σενάριο που θέλει τον Τόμιτς να έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από τουρκική ομάδα...

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: