28.6.18

«Είναι δυνατόν...

mixalos-news-imer...να μην χαιρετίσω την έξοδο από τα Μνημόνια»;...

Αιφνιδιασμένος δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μίχαλος για τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία που ανακοινώθηκε την Τετάρτη.

«Είναι δυνατόν να μην χαιρετίσω την...
έξοδο από τα Μνημόνια; Τι θέλουν στη ΝΔ, να μείνουμε άλλα πέντε χρόνια σε αυτό το καθεστώς;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. «Τα επιμελητήρια δεν είναι κόμματα αλλά θέλουν θέσεις εργασίας» είπε ο κ. Μίχαλος στο ΘΕΜΑ 104,6.

Σε ερώτημα για τη στάση του στο Σκοπιανό ο κ. Μίχαλος υποστήριξε ότι «η θέση στο Σκοπιανό που εξέφρασα ήταν αυτή που είχε ο Μητσοτάκης πριν την αλλάξει».

«Από πότε μπαίνει σε σύγκριση ο λόγος τηων επιμελητήριων με των κομμάτων; Δεν τα έχουν ξεκαθαρίσει στο μυαλό τους. Από εκεί και πέρα τους ζήτησα να έχουν ψυχραιμαία» πρόσθεσε ο διαγραφείς από τη ΝΔ.

Ανεβάζοντας τους τόνους κατά της ΝΔ είπε «ας προσπαθήσουν οι σημερινοί ένοικοι του κόμματος να κάνουν το καλύτερο για όσους εκπροσωπούν και ας αφήσουν τα τερτίπια. Είναι δυνατόν το επιχείρημα για τη διαγραφή μου να είναι η φωτογραφία του επικεφαλής της ΚΕΕ με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής; Αυτό μου ελέχθη χθες το μεσημέρι».

Ο κ. Μίχαλος τάχθηκε, τέλος, κατά των εκλογών λέγοντας χαρακτηριστικά: «εάν εγώ την επόμενη ημέρα των εκλογών ζητούσα εκλογές ως πρόεδρος των επιχειρηματιών δεν θα ήμουνα στη θέση μου σήμερα. 

Από τη στιγμή που ζητάμε συνεχώς εκλογές, η πάγια θέση από το 2006 του επιχειρηματικού κόσμου είναι η πολιτική σταθερότητα και αυτή διαταράσσεται κάθε φορά που γίνονται πρόωρες εκλογές»...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: