29.6.18

Μήπως τα... έχει χάσει τελείως ο Ψινάκης;...


Το βίντεο που βρίζει τους πάντες...
Τρέλα (ακατανόητη και παραληρηματική) στα βραβεία Mad πούλησε ο Ηλίας Ψινάκης, σε μια παρουσία που έκανε πολλούς να αναρωτιούνται «μα τι...
του συμβαίνει επιτέλους, μήπως τα έχει χάσει τελείως;».

Ο πρώην μάνατζερ και νυν δήμαρχος Μαραθώνα, προφανώς αγχωμένος μήπως τον καπελώσουν οι σταρ τραγουδιστές της βραδιάς και με εμφανές το άγχος να κάνει κάτι για να παίξει ξανά στα Μέσα έστησε ένα σόου που σάστισε τους παριστάμενους και όλους όσοι είδαν τα βιντεάκια που κυκλοφόρησαν.

Τι έκανε; Εβρισε, πέταξε σαχλά υπονοούμενα και για να είναι σίγουρος ότι θα γίνει το viral της βραδιάς δεν κώλωσε να χαστουκίσει έναν πρώην συνάδελφό του! Η αλήθεια είναι ότι viral έγινε αλλά όχι ως θεός της... ανετίλας όπως θέλει να πλασάρεται αλλά για το άκρως θλιβερό θέαμα που προσέφερε.

Τι συνέβη, όμως, ακριβώς στα Mad;

Ο νυν δήμαρχος Μαραθώνα κλήθηκε από τα Mad Video Music Awards να παρουσιάσει ένα βραβείο. Ο Ηλίας Ψινάκης λοιπόν πήρε το μικρόφωνό του, ανέβηκε στην κερκίδα με τους VIP καλεσμένους και άρχισε να το παρουσιάζει.
Τα Mad Video Music Awards είναι μια ιδιαίτερη βραδιά που φημίζεται για τα πρωτότυπα σόου, τα φαινομενικά αταίριαστα ντουέτα των καλλιτεχνών και την πρωτοτυπία. Ο Ψινάκης, όμως, το πιο... ευφυές που μπορούσε να κάνει ήταν να βρίζει, να λέει σαχλαμάρες και κερασάκι στην τούρτα, να χαστουκίζει!

Ετσι, άρχισε να μιλάει για «ημίτρελους καλλιτέχνες», υπονοώντας τον Σάκη Ρουβά, (του οποίου ήταν μάνατζερ επί χρόνια, αλλά όχι πλέον), εκθείασε τους μάνατζερ που αντέχουν όλους αυτούς τους... ημίτρελους «που εσείς θεωρείτε είδωλα» και στη συνέχεια (για κακή τύχη του ανθρώπου) περιέλαβε τον μάνατζερ καλλιτεχνών Κουτράκη. Ο εν λόγω μάνατζερ μανατζάρει την Νάνα Μούσχουρη και τον Σάκη Ρουβά. Τι καλύτερη ευκαιρία λοιπόν για τον Ψινάκη να στάξει δηλητήριο για τον αγαπημένο τραγουδιστή; «Εχω να δω τέτοιον σταρ 40 χρόνια!», είπε εμφανώς ειρωνικά για τον Σάκη Ρουβά. Και το χειρότερο ακολούθησε: Επειδή ο κ. Κουτράκης αρνούνταν να σηκωθεί όρθιος για να τον δει ο κόσμος, ο Ηλίας Ψινάκης, σε μια πραγματικά ακατανόητη κίνηση πήγε και χαστούκισε τον άνθρωπο!
Και το θλιβερό θέαμα δεν είχε τέλος. Για κακή τύχη του Κωνσταντίνου Αργυρού ήταν το επόμενο... θύμα του Ηλία Ψινάκη. Ο τραγουδιστής ευτυχώς γλίτωσε τα χαστούκια και το βρίσιμο αλλά λούστηκε τα σαχλά υπονοούμενα του μάνατζερ: «Ο Αργυρός είναι και ψηλός, και φωνάρα, και να μην πω τα άλλα...».


Δικαίως όλοι απόρησαν χθες με τον παραληρηματικό πρώην μάνατζερ, που παρεμπίπτοντος πλέον είναι και δήμαρχος Μαραθώνα, δηλαδή κατέχει δημόσιο αξίωμα!

Ενα δημόσιο αξίωμα το οποίο μάλιστα έχει χρησιμοποιήσει ξανά στο παρελθόν για να προσφέρει θέαμα. Δεν έχει περάσει ένας χρόνος από τις μεγάλες φωτιές στην ανατολική Αττική, όπου ο Ηλίας Ψινάκης απέδειξε με πόσο επιπόλαιο τρόπο υπηρετεί το δημόσιο αξίωμά του.

Η φωτιά έκαιγε επί μέρες στην ανατολική Αττική, ο δήμος του οποίου είναι τοπικός άρχοντας, ο Μαραθώνας, κινδύνευε αλλά ο Ηλίας Ψινάκης δεν είχε χαλάσει τη ζαχαρένια του, τις διακοπές του δηλαδή. Και επιστρέφοντας, για να αποφύγει τα παράπονα και την κριτική, είχε δώσει μια συνέντευξη που προηγούμενό της δεν υπήρχε. Βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στα κανάλια, με φόντο τις φωτιές και άρχισε πάλι σε αυτό το γνωστό χαλαρό στιλ του να... ζητάει συγνώμη «για την εμφάνιση αλλά είμαι από πυρόσβεση», να λέει ότι πήγε να σβήσει «λίγη φωτίτσα», να χτυπάει ξύλο που δεν είχε επεκταθεί η φωτιά στο δήμο του και να δικαιολογείται για το γεγονός ότι δεν ήταν «παρών» στον δήμο, όπως κάθε δήμαρχος οφείλει σε μια μεγάλη καταστροφή, από την πρώτη στιγμή. «Το έμαθα σήμερα το πρωί ενώ ήμουν σ' ένα ερημονήσι» είχε υποστηρίξει τότε προσθέτοντας: «Μόλις το άκουσα πήρα ένα ελικόπτερο, τσακίστηκα και ήρθα». «Ηρθα με ελικόπτερο σφαίρα, ήμουν σε ένα νησί που δεν είχε ούτε αεροδρόμιο, ούτε πλοίο, ούτε τίποτα και ήρθα να δω». Και το παραλήρημα του Ηλία Ψινάκη είχε συνεχιστεί χαρακτηρίζοντας «ωραίο τυπάκι» τον υπεύθυνο της πυροσβεστικής και περιγράφοντας πώς τον έσωσε ένας πυροσβέστης όταν τον κύκλωσε η φωτιά:, «πέταξε τον γέροντα πιο κει και γλίτωσε το ολοκαύτωμα».



iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: