20.6.18

«Φεύγει από το ΣΕΦ...

«Φεύγει από το ΣΕΦ, γήπεδο-κλουβί στο Ελληνικό ο Ολυμπιακός»...γήπεδο-κλουβί στο Ελληνικό ο Ολυμπιακός»...

Δημοσίευμα - αποκάλυψη της εφημερίδας «ΦΩΣ» που φέρνει τον Ολυμπιακό έτοιμο να προχωρήσει στην κατασκευή ιδιόκτητου γηπέδου μπάσκετ στην...
περιοχή του Ελληνικού και να αποκτήσει έδρα - καμίνι!

Ο Ολυμπιακός καταστρώνει σιγά σιγά τα σχέδιά του για την επόμενη μέρα. Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, όμως, δεν ασχολούνται μόνο με τη στελέχωση του ρόστερ της νέας σεζόν, αλλά δουλεύουν και ένα ακόμα πολύ σημαντικό πρότζεκτ για το μέλλον της ομάδας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Παντελή Διαμαντόπουλου στην εφημερίδα «Φως των Σπορ», ο Ολυμπιακός δεν θα νοικιάσει γήπεδο, θα έχει δική του έδρα, στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών γηπέδων.

Το γήπεδο αυτό θα κατασκευαστεί στο Ελληνικό και θα είναι μέσα στο χώρο που θα εκμεταλλευτεί η εταιρεία 3Λ του Ομίλου Λάτση. Η έδρα αυτή θα έχει χωρητικότητα 11.000 θέσεων και θα είναι ένα κατακκόκκινο γήπεδο, που θα μοιάζει με το «Mediolanum Forum» της Αρμάνι και το «Abdi Ipehci» της Αναντολού Εφές.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ανακοινώσεις για το μεγάλο έργο των Πειραιωτών.

Το έργο αυτό αναμένεται να ολοκληρωθεί με το τέλος του 2018. Όχι να είναι έτοιμο το γήπεδο, αλλά να έχουν ολοκληρώσει αυτά που θέλουν να κάνουν και να αρχίσει το «χτίσιμο». 

Κλείνοντας, το ρεπορτάζ αναφέρει πως η απόφαση έχει παρθεί και οι συζητήσεις έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και το μόνο που απομένει, για να έχει ο Ολυμπιακός τη δική του έδρα, είναι οι υπογραφές και οι πράξεις.

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: