5.6.18

«Τρελό παιχνίδι» στην πλάτη του Ολυμπιακού από τον Πορτογάλο...

Εκτός από τις μεταγραφικές προσθήκες ο Ολυμπιακός ασχολείται και με τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που δεν θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του. Ωστόσο, φαίνεται πως...
η εξεύρεση προτάσεων για τους συγκεκριμένους παίκτες δεν θα είναι τόσο εύκολη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι περιπτώσεις των Αντρέ Μαρτίνς, Σεμπά και Φελίπε Πάρντο, τους οποίους οι Πειραιώτες δεν "καίγονται" να κρατήσουν, αλλά παρόλα αυτά, δεν μπορούν να βρουν ενδιαφερόμενους εξαιτίας του μάνατζέρ τους, Κάρλος Γκονσάλβες.

Ο γνωστός ατζέντης έχει αποδεδειγμένα εξαιρετικές διασυνδέσεις, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την υπόθεση του 19χρονου δεξιού μπακ, Ντιόγκο Νταλό, ο οποίος θα "κλείσει" τις επόμενες ημέρες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας στα πόδια του μόλις 6 επαγγελματικά παιχνίδια με την Πόρτο.

Κι όμως, αυτές οι διασυνδέσεις δεν δείχνουν να πιάνουν... τόπο στην περίπτωση του Ολυμπιακού και των τριών προαναφερθέντων παικτών, που θα ήθελε να πουλήσει.

Ο Γκονσάλβες που έφερε στον Ολυμπιακό τους Μάρκο Σίλβα και Πάουλο Μπέντο δεν δείχνει να ασχολείται ιδιαίτερα με την διαχείριση των Μαρτίνς, Σεμπά και Πάρντο και προφανώς αυτό συμβαίνει, καθώς το... κέρδος από αυτές τις υποθέσεις δεν θα είναι πολύ μεγάλο.

Γι' αυτό, λοιπόν, κωλυσιεργεί χαρακτηριστικά, καθυστερώντας τους Ερυθρόλευκους, που θέλουν να τελειώνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται με τις εκκρεμότητες στο ρόστερ τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: