15.6.18

Δημοκράτης ο Οδυσσέας...

Τι κι αν η Φώφη Γεννηματά αποτέλεσε θλιβερή μειοψηφία στο Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής, όπου συζητήθηκε η στάση αναφορικά με τη συμφωνία για το...
Σκοπιανό; Ο συσχετισμός 5-1 που διαμορφώθηκε στις τάξεις του νεοσύστατου κόμματος φαίνεται ότι δεν πτοεί την επικεφαλής της και τους συνεργάτες της, ούτε στο ελάχιστο.

Στέλνοντας λοιπόν μήνυμα αυταρχισμού κομματικής πειθαρχίας κυρίως στον Σταύρο Θεοδωράκη και το Ποτάμι, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 104,6 ανέφερε: Όταν φτάνουμε την ώρα της ψηφοφορίας και κάποιος δεν ακολουθήσει τη γραμμή όπως διατυπώθηκε από τη Φώφη Γεννηματά, τότε ας αναλάβει την ευθύνη και ας πάρει το δικό του δρόμο.

Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΔΗΣΥ «η Φώφη Γεννηματά με τη θέση της εξέφρασε το 100% της βάσης. Αν δεν έπαιρνε αυτή την απόφαση θα είχαμε προβλήματα βάσης. Αν κάποιος έχει αντίρρηση ας κάνουμε εσωτερικό δημοψήφισμα στις 24 Ιουνίου όταν εκλέγουμε τοπικές οργανώσεις».

«Αλλά να ξέρετε», πρόσθεσε, «σε μια τέτοια περίπτωση και οι πέντε του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής που διαφωνούν δεν θα πάρουν ούτε 15% υπέρ της συμφωνίας» [Παπανδρέου, Θεοδωράκης, Καμίνης, Ανδρουλάκης, Θεοχαρόπουλος].

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: