21.6.18

«Στημένα» τα επεισόδια...

Σε άτομα που προέρχονται από τη ΝΔ και τη Χρυσή Αυγή απέδωσε ο Γιάννης Μοίρας, υπεύθυνος Σχεδιασμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τα επεισόδια σε βάρος της βουλευτή του κόμματος και υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, αλλά και τις ακραίες αποδοκιμασίες κατά της...
υφυπουργού Μακεδονίας - Θράκης Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά στις Σέρρες (εικόνα).

Σαφώς και ήταν στημένη ιστορία» δήλωσε ο Γιάννης Μοίρας, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» για τα επεισόδια σε βάρος της Έλενας Κουντουρά.

«Είχε μία υπουργική αποστολή και την ίδια στιγμή αποφάσισε να κάνει τα εγκαίνια των νέων κομματικών μας γραφείων στα Χανιά. Οι αντιδράσεις περιορίζονταν στην παρουσία μονάχα δέκα ανθρώπων, εκ των οποίων όλοι ήταν γνωστοί στην τοπική κοινωνία. Ήταν επώνυμα στελέχη της ΝΔ, κατονομασμένα, άνθρωποι προερχόμενοι από τη Χρυσή Αυγή, ένας κύριος που είναι γνωστός από μία υπόθεση που τον έσερνε σε δικαστήρια και φυλακές για ανθρωποκτονία εκ προ μελέτης» ανέφερε ο κ. Μοίρας.

Επίσης, για τις αποδοκιμασίες σε βάρος της υφυπουργού Μακεδονίας- Θράκης, Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά, στις Σέρρες σημείωσε: «Είδαμε ότι παρέλασαν κάποιοι άνθρωποι και πέρασαν κάτω από το γραφείο της. Και στα βίντεο βλέπω να βαστάνε κρεμάλες, βλέπω τα μαύρα μπλουζάκια με τα σήματα της Χρυσής Αυγής, βλέπω νεαρούς να κάνουν χαιρετισμό με το δεξί χέρι προτεταμένο, βλέπω συνεργάτη βουλευτού της ΝΔ να κάνει live τη μετάδοση όλων αυτών των ακροτήτων».

«Είναι πράγματα πρωτόγνωρα, ανήκουστα και φέρνουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έναν θεσμικό πυλώνα της δημοκρατίας και του πολιτικού μας συστήματος, μία παράταξη με την εθνική παράδοση ενός Κωνσταντίνου Καραμανλή, τους βλέπουμε, δυστυχώς, να ευθυγραμμίζονται με Μπαρμπαρούσικες μεθόδους, με Κασιδιάρικες μεθόδους και να προδίδουν την αίγλη και την ιστορία μίας ολόκληρης παράταξης. Γιατί δεν νομίζω ότι όλο αυτό που δημιουργείται παράγει συγκεκριμένα πολιτικά αποτελέσματα ή επικοινωνιακά σε βάρος της κυβέρνησης των δύο συγκυβερνώντων κομμάτων και των ΑΝΕΛ» τόνισε ο κ. Μοίρας.

Πάντως, διευκρίνισε ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κάλεσε να επέμβει ο εισαγγελέας. «Όλες οι τηλεφωνικές συσκευές είναι στη διάθεση των εισαγγελικών Αρχών για να δουν μία οργανωμένη προσπάθεια τρομοκράτησης, εκφοβισμού, εκμαυλισμού, απέναντι στα στελέχη μας που δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί. Τους ασκείται ψυχολογική βία, τους αποστέλλονται απειλές» επισήμανε ο κ. Μοίρας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: