18.6.18

Πολάκης: Όλα εξηγούνται τελικά...

Την υπόθεση του ακροδεξιού εισαγγελέα, Ανδρέα Καραφλού, την οποία αποκάλυψε σήμερα το documentonews.gr, σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Παύλος Πολάκης, αποκαλύπτοντας παράλληλα μια άγνωστη πτυχή...
της υπόθεσης.

Πρόκειται για τον εν ενεργεία εισαγγελέα, Ανδρέα Φαλακρό, που με αναρτήσεις του στο Facebook αμφισβητεί το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας, μιλάει για "κομμούνια" από τα οποία "καταστράφηκε η χώρα" και πρέπει "να φύγουν", ζητάει την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, και την παραίτηση του Πρωθυπουργού τον οποίο αποκαλεί "εθνικό μειοδότη".

Σημειώνεται πως πρόκειται για τον εισαγγελέα που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο γιατί ήταν ο εισαγγελέας που είχε αρχειοθετήσει το σκάνδαλο Siemens -ΟΣΕ και είχε διαχειριστεί και το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης του Μιχάλη. Χριστοφοράκου, αυτό που δεν εκτελέστηκε ποτέ.

Ο Παύλος Πολάκης σχολιάζει την υπόθεση για την οποία ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας πειθαρχικής έρευνας και αποκαλύπτει μία ακόμα πτυχή της υπόθεσης:

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Όλα εξηγούνται τελικά ......ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ

Είναι ο εισαγγελέας που εκτός από το κουκούλωμα της υπόθεσης ΟΣΕ-ΖΗΜΕΝΣ είναι αυτός που με τη μήνυση Τζαβάρα -Γεωργιάδη παρά την αντίθετη εισήγηση του ανακριτή για να μπει η υπόθεση στο αρχείο, παρέπεμψε για κακούργημα τους τρεις υπαλλήλους και συνεργάτες μου που έλεγξαν το διαγωνισμό για τις προσλήψεις στις ΜΕΘ και βρήκαν όλες τις λάθος μοριοδοτήσεις που είχε κάνει η συμμορία που τώρα πάει για κακουργήματα !!!!!!!!!

Γι αυτό έχω πει πολλές φορές: για τη χρεωκοπία αυτής της χώρας φταίει και ένας παραμηχανισμός εντός της Δικαιοσύνης που διαχρονικά κάλυπτε τις βρομιές του πολιτικού συστήματος και της οικονομικής εξουσίας. Ευτυχώς υπάρχουν κι αυτοί που τιμούν τον όρκο τους και το λειτούργημα τους...


Δεν υπάρχουν σχόλια: