21.6.18

Brain drain και τα μυαλά στα κάγκελα...



Δεν υπάρχει λέξη να περιγράψει κανείς τη δυσοσμία που σου εκσφενδονίζει το ελληνικό television. Απλά does not exist! 
Η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει λέει στον Alpha. H Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει λέει στην τηλεόραση… Προς διευθυντές προγράμματος: Κρίμα τα...
πτυχία σας, τις σπουδές σας και τα προσόντα σας! Για να καταλήγετε πορτιέρηδες που ανοίγετε απλά στις χιλοπαιγμένες σελεμπριτούδες! Οι οποίες σουλατσάρουν με τέτοια κραυγαλέα ευκολία από κανάλι σε κανάλι όταν το αποτέλεσμα της δουλειάς τους εννοείται πως καθόλου δεν δικαιολογεί αυτήν την άνεση!

Δηλαδή λιανά να το ρωτήσουμε. Υπάρχει TV – στέλεχος στο country μας που θεωρεί ότι δεν μπορεί να υπάρξει ελληνικό television χωρίς τη Ναταλία Γερμανού; Και γιατί δεν μεταναστεύει; Το στέλεχος πάντα. Στο πλαίσιο του brain drain! Τέτοια γνώση κρίμα να μην ταξιδέψει στα ξένα!

Και στο Δημόσιο δηλαδή μια ανακατάταξη θα γίνει μία στον αιώνα… Εδώ στο ελληνικό television ακόμα και ο βάλτος φαντάζει να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Οι ίδιοι και οι ίδιοι πηγαινοέρχονται! Και απομακρύνονται με συνοπτικές διαδικασίες και ξανα προσλαμβάνονται με τρανταχτό ενθουσιασμό λες και ανακάλυψαν το τρελό κελεπούρι ! Που το γράπωσαν δηλαδή και το έκλεψαν (!) πανέξυπνα από τον ανταγωνισμό. Για γέλια και για κλάματα το situation!

 "Opinions" της Γιώτας Δημητρακοπούλου (enimerosi24.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: