23.7.18

Στην Κάντζα ο ΑΝΤ1 στο κτίριο του Alpha...

Μια ιστορική απόφαση έλαβε ο Θοδωρής Κυριακού. Το τηλεοπτικό δίκτυο αφήνει τις εγκαταστάσεις του Αμαρουσίου και θα μετακινηθεί μέχρι το...
τέλος του φθινοπώρου στην Κάντζα, στο κτίριο που χρησιμοποιούσε ο Alpha. 

Η απόφαση αυτή έρχεται λόγω της μετακόμισης του Alpha στο κτίριο της Star Investments, αποτέλεσμα της συνεργασίας του σταθμού του Δημήτρη Κοντομηνά με το Star.

Παράλληλα υπάρχουν και νέες σκέψεις στον Όμιλο ΑΝΤ1 για την ενίσχυση του Μακεδονία TV και έναρξη νέου προγράμματος από τον Σεπτέμβριο. 

Το κανάλι θα μεταδίδει σειρές από την ταινιοθήκη του ΑΝΤ1 και κάποιες παραγωγές, ενώ πάντοτε υπάρχει το σχέδιο για να μετεξελιχθεί σε… Mega, στην περίπτωση που δημοπρατηθεί η ταινιοθήκη και το σήμα του αντίπαλου καναλιού.

Οι προετοιμασίες για το νέο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ξεκίνησαν, ενώ είναι σε εξέλιξη η συζήτηση για την ώρα έναρξης, δηλαδή, αν θα ξεκινάει στις 19.45, έχοντας απέναντί του το δελτίο του ΣΚΑΪ, ή αν θα παραμείνει στις 19.53. 

Τέλος, εντός του επόμενου τριμήνου αλλάζει και το site www.ant1news.gr. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας θα αλλάξει, ενώ σχεδιάζεται να υπάρχουν και live μεταδόσεις...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: