10.7.18

Συμβόλαιο 154 εκατομμυρίων δολαρίων!...


Τετραετές συμβόλαιο που προβλέπει τεράστιες απολαβές υπέγραψε ο ΛεMπρόν Τζέιμς με την ομάδα των LA Lakers.
O...
33χρονος, πλέον, Αμερικανός σμολ φόργουορντ και τρεις φορές πρωταθλητής του NBA με το Κλίβελαντ και το Μαϊάμι, υπέγραψε με την ομάδα από το Λος Άντζελες συμβόλαιο ύψους 154 εκατομμυρίων δολαρίων για τέσσερα χρόνια.
Μιλώντας για τη συμφωνία, ο εκτελεστικός πρόεδρος των LA Lakers και θρύλος του NBA, Έρβιν «Μάτζικ» Τζόνσον, χαρακτήρισε την υπογραφή τεράστιο βήμα για την ομάδα του, λέγοντας πως ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι «ο καλύτερος καλαθοσφαιριστής στον κόσμο».
«Είναι μία ιστορική στιγμή που επικυρώνει αυτό που χτίζουμε εδώ» , σχολίασε από την πλευρά του ο γενικός μάνατζερ των LA Lakers, Ρομπ Πελίνκα. EPA Ο δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης, είχε επιλεγεί στο νούμερο 1 του Ντραφτ του 2003 από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Το 2007, οδήγησε την ομάδα του στην πρώτη της εμφάνιση σε τελικούς NBA, χάνοντας όμως από τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Το 2010 Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μετεγγράφηκε στους Μαϊάμι Χιτ, όταν έμεινε ελεύθερος από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.
Στην πρώτη του σεζόν στο Μαϊάμι, η ομάδα έφτασε στα τελικά, χάνοντας από τους Ντάλας Μάβερικς.
Το 2012 κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα, όταν το Μαϊάμι νίκησε τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, κερδίζοντας το βραβείο MVP για τις επιδόσεις του στους τελικός.
Το 2013, κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα NBA και το βραβείο MVP των τελικών απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς. Το 2016, κατέκτησε το τρίτο του πρωτάθλημα και το πρώτο με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: