11.7.18

75 ευρώ σε ανέργους της ΕΣΗΕΑ...

Image result for εσηεαΤο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την απασχόληση δώδεκα (12) συνολικά ανέργων, που θα εργαστούν στις...
αρχαιρεσίες για την εκλογή νέων μελών της Εφορευτικής Επιτροπής της Ενωσης, εκπροσώπου στο Μεικτό Συμβούλιο των συντακτών οι οποίοι εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» καθώς και για τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Τρίτης, 3 Ιουλίου 2018, που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018, στα γραφεία της Ενώσεως (Ακαδημίας 20). 

Η αποζημίωσή τους αποφασίστηκε να είναι εβδομήντα πέντε (75) ευρώ συνολικά, για όλη τη διαδικασία. 

Συγκεκριμένα, οκτώ (8) άνεργοι θα απασχοληθούν στις 12 Ιουλίου 2018 για τη στελέχωση των δύο εκλογικών τμημάτων που θα δημιουργηθούν (τέσσερις ανά εκλογικό τμήμα) και τέσσερις (4) άνεργοι (δύο ανά εκλογικό τμήμα) θα απασχοληθούν στις επαναληπτικές αρχαιρεσίες, που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018. Οι άνεργοι δημοσιογράφοι - μέλη της ΕΣΗΕΑ θα απασχοληθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, από το άνοιγμα της κάλπης (8 π.μ.) μέχρι το πέρας της διαδικασίας (8 μ.μ.). 

Το βράδυ της 12ης Ιουλίου και οι οκτώ (8) θα συνεργαστούν με την Εφορευτική Επιτροπή για την καταμέτρηση των ψήφων και την έκδοση των αποτελεσμάτων. Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και το βράδυ της 19ης Ιουλίου με τους τέσσερις (4). 

Οι άνεργοι, που είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Ανέργων της ΕΣΗΕΑ και επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή για την απασχόλησή τους στις αρχαιρεσίες, παρακαλούνται να αποστείλουν mail στο Γραφείο Υποστήριξης Ανέργων και Υλοποίησης Προγραμμάτων της Ενώσεως anergia@esiea.gr ή, εφόσον δεν έχουν mail, να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210-3675402 έως αύριο Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018, στη 1 μ.μ. 

Δικαίωμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στη λίστα των ανέργων της Ένωσης και δεν συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες: 

α) Στις επαναληπτικές αρχαιρεσίες της 14ης και 15ης Ιουνίου 2017 για την εκλογή των μελών των Πειθαρχικών Συμβουλίων και των εκπροσώπων στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, 

β) της 6ης, 7ης και 8ης Νοεμβρίου 2017 στον ΕΔΟΕΑΠ επί των τροποποιήσεων του Καταστατικού του Οργανισμού και γ) της 13ης, 14ης και 15ης Ιουνίου 2018 στον ΕΔΟΕΑΠ για την ανάδειξη μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΕΔΟΕΑΠ.

Στην περίπτωση που οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις δώδεκα (12), θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μεταξύ όσων έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, αύριο Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018, στις 2 μ.μ. στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 5ος όροφος), παρουσία του εκπροσώπου της Εφορευτικής Επιτροπής, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΣΗΕΑ.

Στην κλήρωση μπορούν να παρευρίσκονται όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και το επιθυμούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: