30.7.18

Big deal: Εγένετο... ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ!...

Αποτέλεσμα εικόνας για παναθηναικος Î¼Ï€Î±ÏƒÎºÎµÏ„Η μεγάλη συμφωνία της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τη Bwin προκάλεσε ντόμινο εξελίξεων αλλά και... αναταράξεων στην...
αγορά του μπάσκετ. Και μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα, το SDNA αποκαλύπτει ένα ακόμα big deal: Ο εξάστερος πολύ σύντομα θα έχει νέα επίσημη επωνυμία: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ!

Μια συμφωνία που θα ταξιδέψει τον ΟΠΑΠ σε όλη την Ευρώπη μέσω του μεγάλου ονόματος του Παναθηναϊκού και ταυτόχρονα θα προσφέρει τεράστια οικονομική βοήθεια στους πράσινους καθώς θα αποτελέσει τον μεγαλύτερο χορηγό του τριφυλλιού για την επόμενη διετία.

Η συμφωνία πέρα από το τεράστιο ποσό που θα αποφέρει στον Παναθηναϊκό έχει και ιστορική σημασία καθώς είναι η πρώτη φορά που ο Οργανισμός επιχειρεί να βάλει το όνομα του δίπλα σε ομάδα. Και καθόλου τυχαίο δεν είναι το brand που επιλέγει. Μιας ομάδας δηλαδή που δίνει κάθε χρόνο τα διαπιστευτήρια της και είναι αποδεκτή σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. 

Το προηγούμενο διάστημα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και προσωπικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος διαπραγματεύτηκαν με ιδιωτικές στοιχηματικές εταιρίες καταλήγοντας όμως στη λύση του ΟΠΑΠ που περιλάμβανε όλα τα κριτήρια που είχε θεσπίσει ο διοικητικός ηγέτης του τριφυλλιού.

Μετά από όλα αυτά, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός «απάντησε» με μια εξίσου μεγάλη συμφωνία με εκείνη που έκλεισε ο Ολυμπιακός με τη Bwin και ταυτόχρονα άφησε πίσω την εποχή του... Panathinaikos Superfoods...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: