17.7.18

«Ένας ανασχηματισμός θα βοηθούσε»...


Τα σενάρια ανασχηματισμού έχουν «παγώσει» στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς κάθε μέρα που περνά στο επιτελείο του πρωθυπουργού συνειδητοποιούν ότι...
η κυβέρνηση βρίσκεται σε τέτοια φάση, ώστε ένας ανασχηματισμός ενδεχομένως θα… δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα απ’ όσα θα έλυνε. 
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν ότι σε ό,τι αφορά την καθημερινότητα, κάποια κυβερνητικά στελέχη δεν έχουν αποδώσει όσο θα περίμεναν. 
«Όπου για καθυστερήσεις και αδυναμίες έχουν συγκεκριμένη ευθύνη πρόσωπα μέσα στην κυβέρνηση, τότε είναι στην διακριτική διαχείριση του πρωθυπουργού να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες βελτιώσεις», επισήμανε σήμερα με νόημα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «247» ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, για να προσθέσει πως « πλέον πρέπει να δοθεί το βάρος μας στις πολίτικες πρωτοβουλίες». 
Ερωτηθείς, λοιπόν, αν θα βοηθούσε ένας ανασχηματισμός, ο βετεράνος πολιτικός απάντησε θετικά, τονίζοντας: «Βεβαίως και ιδιαίτερα το μάτι μας πρέπει να είναι στραμμένο στο χειμαζόμενο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας γιατί η φτώχεια εξακολουθεί να παραμένει».

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: