19.7.18

Τέλος εποχής για τον ΣΚΑΪ...

Αποτέλεσμα εικόνας για σκάι αλαφούζοςΤο «νέο» κανάλι του Αλαφούζου...

Είχε ξεκινήσει- είναι δεδομένο- αλλιώς: το ΣΚΑΪ τον πρώτο καιρό υπό την ηγεσία του Γιάννη Αλαφούζου (του πρώην διοικητικού ηγέτη του Παναθηναϊκού, δηλαδή) ήταν ένας σταθμός μ’ εμφανή «κλίση» στην...
ενημέρωση, ποντάροντας πάρα πολλά στο δελτίο ειδήσεών του και, δευτερευόντως από ένα σημείο κι έπειτα, στ’ αθλητικά.

Πλέον, όμως, το κανάλι του Φαλήρου φαίνεται πως έχει κάνει στροφή. Ειδικά μετά την «εμπλοκή» του Τούρκου παραγωγού, του Acun Ilıcalı, ο ΣΚΑΪ έχει γίνει το τηλεοπτικό σπίτι για πολλές νέες εκπομπές, κυρίως ριάλιτι χαρακτήρα.
Το Survivor- ναυαρχίδα του σταθμού την τελευταία διετία και, ειδικότερα, η πρώτη του σεζόν που σάρωσε τα πάντα στο διάβα της- και το My Style Rocks είναι μονάχα δύο από τα παραδείγματα του «νέου» καναλιού.

Μάλιστα, όπως διαβάσατε προσφάτως στο dailymedia, η Τατιάνα Στεφανίδου συμφώνησε με τον ΣΚΑΪ και θα παρουσιάσει την ερχόμενη σεζόν εκπομπή που θα «παίζει» τη μεσημεριανή ζώνη, απέναντι, δηλαδή, από την Ελένη Μενεγάκη.
Με την προσθήκη μιας έμπειρης- αλλά τελείως διαφορετικού στυλ από τη μέχρι πρότινος φιλοσοφία του σταθμού- Στεφανίδου ο ΣΚΑΪ ανοίγει νέους ορίζοντες, θέλοντας να κατακτήσει κομμάτι του τηλεοπτικού κοινού που μέχρι τώρα του γυρνούσε την πλάτη.

Το… καινούργιο κανάλι του Φαλήρου, λοιπόν, έχει την ενημέρωση σ’ εμφανώς δεύτερη μοίρα, ποντάροντας κατά βάση στα ριάλιτι και την μεσημεριανή του ζώνη.
Μέχρι στιγμής, το στοίχημα της τηλεθέασης (σταθερά πρώτος) ο Γιάννης Αλαφούζος το έχει κερδίσει.

Θα συνεχίσει, άραγε, να το κάνει από το χειμώνα και μετά;

dailymedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: