1.7.18

Ποιος Βαρουφάκης για τα ΝΕΑ, ο Κυριάκος Βελόπουλος!..

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Ας αρχίσουμε καταρχάς με ένα αυθόρμητο ερώτημα: γιατί στις δημοσκοπήσεις δεν μετρούν και το Diem 25 του Γιάνη Βαρουφάκη; Δεν...
το έχουμε δει ούτε σε ένα γκάλοπ...

Γιατί; Εκτός και αν είναι τόσο αμελητέα τα ποσοστά του οπότε δεν φαίνεται στον πίνακα, πράγμα το οποίο δεν το πιστεύω. Αλλωστε αν ήταν τόσο χαμηλά ο Βαρουφάκης, εφημερίδες όπως τα ΝΕΑ, να είστε σίγουροι, δεν θα έχαναν την ευκαιρία να τον λοιδορήσουν.

Η δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσίευσαν τα ΝΕΑ το Σάββατο δεν είχε μόνο το 14,1% διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, που έφερνε το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη «σε τροχιά αυτοδυναμίας». Εδινε κι ένα 1,4% σε ένα κόμμα που το λένε «Εθνική Ενότητα». Εδινε κι ένα 2,8% σε ένα άλλο κόμμα που το λένε «Ελληνική Λύση» βάζοντάς το σχεδόν στη Βουλή.

Χωρίς να googl-αρετε μπορείτε να μου πείτε σε ποιους ανήκουν τα κόμματα αυτά; Δύσκολο έτσι;

Για να μην σας κουράζω, η Εθνική Ενότητα είναι των Καρατζαφέρη-Μπαλτάκου και η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου. Μιλάμε για αληθινό θαύμα.

Εμ το άλλο; Δείτε: ΝΔ 36,7%, Χρυσή Αυγή 8%, ΑΝΕΛ 2%, Εθνική Ενότητα 1,4% και Ελληνική Λύση 2,8%. Δηλαδή, σύμφωνα με τα ΝΕΑ, η Δεξιά και η Ακροδεξιά συγκεντρώνουν συνολικά περισσότερο από 50%, κοντά στο 51%. Πότε άλλοτε άραγε η Δεξιά είχε τέτοια ποσοστά στην Ελλάδα και δεν το θυμάμαι;

Οι ευσεβείς -δεξιοί- πόθοι των ΝΕΩΝ έγιναν δημοσκόπηση. Ετσι έπρεπε να το έκαναν το πρωτοσέλιδό τους, όπως παρακάτω!


efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: