15.7.18

Στην "απομόνωση" η ΝΔ...


Μέτρα κι αντίμετρα βλέπει ο Κουμουτσάκος να 'ρχονται από τη Ρωσία, με αφορμή τον διπλωματικό "πόλεμο" που έχει ξεσπάσει με την χώρα μας. "Αν η Ρωσία εκδώσει ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα, σημαίνει ότι...
θα ξεκινήσει μια χιονοστιβάδα εξελίξεων, είπε μεταξύ άλλων το πρωί στον Γ. Αυτιά. 

Ανέφερε, πως, "η ΝΔ εξακολουθεί να μην είναι ενημερωμένη από την κυβέρνηση για ένα τόσο σοβαρό κραδασμό στις σχέσεις Ελλάδας - Ρωσίας".
"Η τακτική της σιωπηλής και κρυφής διπλωματίας στο θέμα των Ρώσων διπλωματών ακολουθήθηκε και στη συμφωνία με τα Σκόπια αλλά και στο θέμα της διαπραγμάτευσης με την Αλβανία", πρόσθεσε. 

 Αναφερόμενος στη διάσταση απόψεων στελεχών της κυβέρνησης, έκανε λόγο για παιχνίδι της ελεγχόμενης σχιζοφρένειας της κυβέρνησης και είπε ότι με αυτή τη διάσταση απόψεων ήταν παρούσα η Ελλάδα στο ΝΑΤΟ.

«Αυτή η φαρσοκωμωδία είναι η εικόνα της Ελλάδας εντός και εκτός. Η Ελλάδα να προχωρήσει γρήγορα σε εκλογές δεν αντέχει άλλο αυτό την πολιτική σχιζοφρένεια», δήλωσε.

Εκτίμησε, τέλος, ότι οι εκλογές που θα γίνουν θα είναι εξόχως πολωτικές, στα όρια της μη ελεγχόμενης σύγκρουσης και ότι η ευθύνη γι΄αυτό ανήκει στην κυβέρνηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: