31.7.18

«Περιφερειακή σύμβουλος πλαστογράφησε έγγραφα»...

Σοβαρή καταγγελία από τον δήμαρχο Ραφήνας...

ΒΙΝΤΕΟ

Τις καταγγελίες που έκανε χθες στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 συγκεκριμενοποίησε σήμερα ο...
Δήμαρχος Ραφήνας.

Ο Βαγγέλης Μπουρνούς καταγγέλλει ότι κατά τη χθεσινή κατάθεσή του στην ανακρίτρια τους παρουσιάστηκαν «πλαστά έγγραφα», τα οποία φέρουν την υπογραφή  Συμβούλου της Περιφέρειας Αττικής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται προφανώς για την αναπληρώτρια σε θέματα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, η οποία προσκόμισε έγγραφο στο οποίο φαίνεται ότι συνεδρίασε Συντονιστικό Όργανο, κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς, το οποίο, κατά τον ίδιο, δεν συνεδρίασε ποτέ.

Στο ίδιο έγγραφο, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ραφήνας, φαίνεται ότι στη συνεδρίαση του Συντονιστικού που υποστηρίζει πως δεν έγινε ποτέ, συμμετείχε τόσο ο Δήμαρχος Διονύσου, όσο και ο ίδιος, στον οποίο δόθηκε εντολή εκκένωσης της περιοχής.

Ωστόσο, ο Βαγγέλης Μπουρνούς διαψεύδει τα παραπάνω, τονίζοντας πως «αυτοί είναι πολλοί και εγώ είμαι ένας, αλλά έχω τις αποδείξεις στα χέρια μου, θα τις καταθέσω και τότε θα δούμε» και αναφερόμενος στα αποδεικτικά στοιχεία έκανε λόγο για μάρτυρες και υλικό από τις κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, το έγγραφο που κατατέθηκε με τα πρακτικά της επίμαχης συνεδρίασης, αναφέρει ότι το Συντονιστικό συγκλήθηκε στις 20:30 και ολοκληρώθηκε στις 21:00, καθώς και ότι σε αυτό συμμετείχε και η Πυροσβεστική και η Ελληνική Αστυνομία.

«Αναφέρεται ότι μου έδωσαν προφορική εντολή εκκένωσης», υπογράμμισε διαψεύδοντας σε κάθε τόνο ότι είχε λάβει τέτοια εντολή. Μάλιστα, είπε πως ο δικηγόρος του θα καταθέσει μηνύσεις, καθώς επιχειρείται να μεταφερθούν οι ευθύνες...

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: